• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

16 Takımlı Turnuva

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cimcoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cimcoz

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
MS Office Plus 2016 & Mac OSX
Selam,

4 gruptan oluşacak, toplam 16 takımlı, bir kura çekimi, fikstür ve puan durumu tarzı birşey yapmak istiyorum, yardımcı olursanız veya elinizde benzer bir dosya varsa yollarsanız sevinirim...

Tşk.,

cimcoz

Buradakiler olmadı, yine de teşekkürler..

Yapmak istediginizi tam olarak anlasılır sekilde bir ek dosya ile ekleseniz diyorum O zaman çozum dahada kolaylasacaktır sizin ne istediginizi beyninizi okuma gibi bir luksumuz olmadıgından size fazla yardımcı olamayız bu konuda inanıyorumki bize yardımcı olursunuz iyi çalısmalar :)

Turnuva Detayları

16 takım, gruplara 4'er takım olrak rastgele (kura ile) atanacak.
Birbrileriyle yaptıkları maçlar (2 maç üzerinden) puan cetveline otomatik işlenecek
Grup maçları sonunda gruplardaki ilk 2 takım yarıfinale kalacak (2 maç üzerinden) maçlar yine kura ile oluşacak.
Aslında kısacası Şampiyonlar liginin 16 takımlı hali gibi birşey olması gerekiyor.
umarım yeterli bilgi vermişimdir.

teşekkürler,

cimcoz

Ekli dosyalar

16 takım, gruplara 4'er takım olrak rastgele (kura ile) atanacak.
Birbrileriyle yaptıkları maçlar (2 maç üzerinden) puan cetveline otomatik işlenecek
Grup maçları sonunda gruplardaki ilk 2 takım yarıfinale kalacak (2 maç üzerinden) maçlar yine kura ile oluşacak.
Aslında kısacası Şampiyonlar liginin 16 takımlı hali gibi birşey olması gerekiyor.
umarım yeterli bilgi vermişimdir.

teşekkürler,

cimcoz

bir inceleyin bakalım nasıl olmuş.....

Ekli dosyalar

• m.zip
    m.zip
    264.1 KB · Görüntüleme: 164
Teşekkür ederim, istediğimi çizseniz bu kadar güzel olmazdı, çok sağolun, elinize sağlık......

Teşekkür ederim, istediğimi çizseniz bu kadar güzel olmazdı, çok sağolun, elinize sağlık......

rica ederim ben defalarca denedim fakat sizde bir deneyin herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız mesaj atarsınız iyi çalışmalar dilerim.

şifre

Sayın muratozmenler,

Sayfa proctected yani şifreli , eğer sakıncası yoksa şifreyi de paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler,

cimcoz

rica ederim ben defalarca denedim fakat sizde bir deneyin herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız mesaj atarsınız iyi çalışmalar dilerim.

Geri