• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

1500 kişilik yıllık izin takip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ihsan0618

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili Ofis 2021 TR 32 Bit
Arkadaşlar öncelikle merhaba özel bir firmada çalışıyorum toplam 1500 kişi çalışıyor ve onların yıllık izin takiplerini yapabilmek için program,ya da excelde oluştrurulmuş bir şablon arıyorum ancak burda bulduklarım benim yapmak istediğimle fazla örtüşmüyor.Firmada toplam 9 bölüm var ve onların toplu izin çıkışları oluyor haftalık günlükizinleri olabiliyor.
Birincisi 9 bölüm için ayrı isim listesi oluşturacağım ad soyad ve işe giriş tarihi listeler oluşturacağım ve bölüm olarak toplu izin işlemi yapmalıyım.İkincisi girdiğim izinlerden kalan izinleri görmek ve rapor çıkarabilmek.Resmi tatilleri ve pazar tatillerini yıllık izinden saymayacak.

Bu konuda bana yol gösterebilecek ve yardım edecek üstadlarım için şimdiden teşekkür ederim.İyiki varsınız.

Örnek bir çalışma yapmaya başladım ama tam olarak birşey oluşmadığı için dosya eklemedim.Yanlış anlaşılmasın lütfen.

bahsettiğiniz şey muhakkak önceden şirketinizde yapılıyordur, enazından eski bir döküman koyun ki, bir fikir oluştursun.

Arkadaşlar öncelikle merhaba özel bir firmada çalışıyorum toplam 1500 kişi çalışıyor ve onların yıllık izin takiplerini yapabilmek için program,ya da excelde oluştrurulmuş bir şablon arıyorum ancak burda bulduklarım benim yapmak istediğimle fazla örtüşmüyor.Firmada toplam 9 bölüm var ve onların toplu izin çıkışları oluyor haftalık günlükizinleri olabiliyor.
Birincisi 9 bölüm için ayrı isim listesi oluşturacağım ad soyad ve işe giriş tarihi listeler oluşturacağım ve bölüm olarak toplu izin işlemi yapmalıyım.İkincisi girdiğim izinlerden kalan izinleri görmek ve rapor çıkarabilmek.Resmi tatilleri ve pazar tatillerini yıllık izinden saymayacak.

Bu konuda bana yol gösterebilecek ve yardım edecek üstadlarım için şimdiden teşekkür ederim.İyiki varsınız.

Merhaba;
Öncelikle syn. talebeyim'in uyarısı yerinde...
Bu tür tablolarda örneksiz çözüm başka istek ve değişikliklere gebedir.
Ama yinede sorunuzun kullanım alanının oldukça geniş olabileceğini düşünerek bir başlangıç yapmayı denedim. Personel bilgim yeterli olmasada birşeyler yapmaya çalıştım.
Eki inceleyin.
Personel sistemiyle ilgili tecrübesi olan arkadaşlar daha değişik uygulamalarla tabloyu daha kullanışlı hale getirebilir.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

İlginiz için teşekkür ederim şu anda kullandığım listeyi ekliyorum ancak anlattığım kadar detaylı değil ve bütün izn haklarını manuel olarak düşüyorum.Kullandığım personel giriş çıkış sisteminde kalan yıllık izinini vermediğinden dolayı excelde böyle birşey oluşturmak istiyorum.

Son düzenleme:
Gönderdiğiniz örnek çok güzel olmuş elinize sağlık bu listedeki rapor kısmına aynı grupda olan herkezin kalan izinlerini görmem mümkünmü.Ayrıca 2.bir rapor kısmı açıp burdada kişinin kullandığı yıllık izinlerin detayını görebilirmiyiz acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri