ihsan0618
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Excel Vers. ve Dili Ofis 2021 TR 32 Bit
Arkadaşlar öncelikle merhaba özel bir firmada çalışıyorum toplam 1500 kişi çalışıyor ve onların yıllık izin takiplerini yapabilmek için program,ya da excelde oluştrurulmuş bir şablon arıyorum ancak burda bulduklarım benim yapmak istediğimle fazla örtüşmüyor.Firmada toplam 9 bölüm var ve onların toplu izin çıkışları oluyor haftalık günlükizinleri olabiliyor.
Birincisi 9 bölüm için ayrı isim listesi oluşturacağım ad soyad ve işe giriş tarihi listeler oluşturacağım ve bölüm olarak toplu izin işlemi yapmalıyım.İkincisi girdiğim izinlerden kalan izinleri görmek ve rapor çıkarabilmek.Resmi tatilleri ve pazar tatillerini yıllık izinden saymayacak.
Bu konuda bana yol gösterebilecek ve yardım edecek üstadlarım için şimdiden teşekkür ederim.İyiki varsınız.
Birincisi 9 bölüm için ayrı isim listesi oluşturacağım ad soyad ve işe giriş tarihi listeler oluşturacağım ve bölüm olarak toplu izin işlemi yapmalıyım.İkincisi girdiğim izinlerden kalan izinleri görmek ve rapor çıkarabilmek.Resmi tatilleri ve pazar tatillerini yıllık izinden saymayacak.
Bu konuda bana yol gösterebilecek ve yardım edecek üstadlarım için şimdiden teşekkür ederim.İyiki varsınız.