• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

12 farklı sayfanın toplamını almak

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Pro Plus 2016
selam üstadlar,

bir tane excel dosyam var 12 ay birde toplam sayfam bulunmaktadır. yalnız 12 ay içerisinde satır sayısı aynı değildir sayfalardaki satırlarım aşağıdaki gibi örneklemekteyim örneğin bir sayfa a satırından 2 diğer sayfada 10 satır olabilir yani ilgili konu azalabilir yeni opsiyon eklenebilir

böylelikle hepsini toplam formulü ile toplam sayfasına almak zaman almaktadır acaba toplam sayfası için A firmasından kaçtane varsa nasıl toplamını aldırabilirim.

sayfa 1
A(5 satır)
AA(2satır)
AAA
sayfa2
A(1 satır)
AA(7satır)
B

teşekkür ederim.

Merhaba,
Altın üye olmadığınız için Foruma dosya yükleyemiyorsunuz ama dosya.tc upload sitesine dosya yükleyip link paylaşırsanız daha hızlı cevap alma şansınız olur.

tabiki
örneğin ekte bulunan dosyada firma isimleri var ama her sayfada aynı adet kadar firma isminden yok bazı aylarda AA firması alt alta 3 kere yazılmış bazı ay 5 bazı ay ise 15 kere yazılmış ben toplam sayfasında bütün aynı ismi taşıyan firmaları her ay sayfasından toplamak istiyorum ama topla formulü cok zaman alıyor yardımcı olabileceğiniz bir durum var ise sevinirim.
http://s7.dosya.tc/server/w19kk1/SAYFA.PNG.html
http://s7.dosya.tc/server/w19kk1/SAYFA.PNG&11526608

Sayın heavysmoker silme linkinide paylaşmışsınız ve dosya silinmiş.Sadece Download link:
paylaşın.Dosyayı farklı isim ile tekrar yüklemeniz gerekeçek. Bilginize

kusura bakmayın acele işe şeytan karışıyor :)

dosyaları ek olarak paylaştım teşekkürler

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.jpg
    Ekran Alıntısı.jpg
    20.6 KB · Görüntüleme: 4
  • SAYFA.jpg
    SAYFA.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 2
ekran alıntısı olarak gözüken ekran da firma adı örneğin AA BB veya CC lerin tüm sütünların toplamını toplam sayfaya alabilmenin kolay bir yolunu aramaktayım ilginiz için teşekkürler

Dosya olarak ekleyiniz;resimden birşey anlaşılmıyor.

dosya ekledim
örneğin demek istediğim sayfalardaki firma isimlerini aşağıdaki gibi çok karmaşık şekilde toplayabiliyorum daha kolay ne olabilir acaba

Kod:
=TOPLA(OCAK!E3:E22)+TOPLA(ŞUBAT!E3:E13)+TOPLA(#BAŞV!E3:E16)+TOPLA(#BAŞV!E3:E12)+TOPLA(#BAŞV!E3:E6)+TOPLA(#BAŞV!E3:E12)+TOPLA(#BAŞV!E3;#BAŞV!E4;#BAŞV!E5;

Ekli dosyalar

Geri