Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kusura bakma ben iyi bilmiyorum exceli bu kodu yazdım herhangi bi sutuna 1 kodu ama bana verdiği cevap " mükerrer " anlamadım
benim istediğim hücre numarası veya hangi sayı olduğunu söylemesi
ya birde ben bunu excel 2007 yazmışım başka pcde ve şimdi 2003 versiyonunda açıyım dedim açamadım kendi yazdığımı versiyon değişince açılmıyormu ?
merhaba
verilerinizin bulunduğu sütunun hemen yanındaki sütuna yazın ve sütun boyunca kopyalayın. yanındaki hücreki veri daha önce kullanılmışsa "mükerrer" mesajı verir.
not2:
şuan kullandığım makinede ofis 2007 yüklü olmadığı için dosyanıza tekrar bakamıyorum.
not3:
ofis 2007 dosyalarını ofis 2003 de açmak için ilgili link adresini verdim ama kendi makinemde kurmaya üşeniyorum
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.