Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İhsan Bey çok teşekür ederim istediğim buydu. Sayın Black Lord sizede çok teşekür ederim özveriniz için teşekürler hiç yardım ederken bu kadar yorulduğunuz olmuş muydu?
Şimdi benim anlamadığım ihsan bey yuvarla formülünü bir yere gireceksek bölme sonrası yuvarlama olacak mesala önce yuvarlama formülü atılacak sonra bölme formülü mü yazılacak. Sizin tablodaki formüllerden ben öyle sandım.
Şimdi benim anlamadığım ihsan bey yuvarla formülünü bir yere gireceksek bölme sonrası yuvarlama olacak mesala önce yuvarlama formülü atılacak sonra bölme formülü mü yazılacak. Sizin tablodaki formüllerden ben öyle sandım.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.