Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevinirim personelin yıllık ıznının yıllar baz alınarak toplanmasını saglayan formulu ekleyecegim programda kırmızı olan yere yaparsanız sevinirim en kısa zamanda haberlerinizi beklıyorum
0 ila 1 arası =0
1 ila 5 dahil =14
6 ila 15 dahil =20
16 ve üzeri 26
kanuni izin günleri
benim istegim ekteki programa belirtmiş oldugum yere personel 1yıl çalışmıssa 14 olarak geçmesini 2 yıl çalısmıssa 14+14 olarak yanı 28 olarak 6 yıl çalışmıssa 14+14+14+14+14+20 toplam olarak bu şekilde atalım 13 yıl calısmıs olan 14+14+14+14+14+20+20+20+......13 yılda +20 olarak bir formu lazım bana
not bide excelde sonsuz formul yaabilme imkanı varmı?
örnek dosyanızdaki doğum tarihi ve işe başlama tariklerini gün-ay-yıl olarak sutünlara ayırmışsınız. bunları birleştirin ve tek sütün yapın yani bir hücreye doğum tarigini diğer hücreye işe başlama tarihi olarak yapın ve örnek verilerde olsun
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.