• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yıllık Aylık Haftalık ve Günlük KAr Zarar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 19azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1

19azra

Misafir
Hocam Kolay gelsin ben ek'te gönderdiğim çizelgede yıllık, Aylık, Haftalık ve Günlük olarak kar zarar durumu tespit edeceğim bir formül istiyorum. Kar olunca farklı renkte zarar oluncada farklı renkte gözükmesi için koşullu biçimlendirmeden ayarladım. Emekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba;
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Not: Soruya verilen cevap;
Üyeliğin iptaliyle ile ilgili kaygıdan değil, Siteye eklenmiş soruya olan saygıdandır.

Ekli dosyalar

Arkadaş 13:25'te soruyor, 1 saat sonra cevap veren yok mu diyor; 15:30'da üyeliğinin iptalini istiyor...

Yanıt verenlerin çoğu boş gezen işsiz kişiler değil... Tepkiyi anlayamadım...

Sayın muygun, gereken en güzel yanıtı vermiş... Yanıtınız için kendi adıma teşekkürler üstadım. Sevgi ve saygılar.

Benimkinide İptal edin !!! benimkinide.... :) Aha banı yedik wallaha ..

Son düzenleme:
hocam sağloun emeğinize sağlık bu formülde ben kendim değişiklik yaptığım zaman formül bozuluyor. bende ofis 2007 var ondanmı kaynaklanıyor acaba. hücreye baktığı formülün dışında{ } bu işaret var hücre içine girince bu işaret bozuluyor formülde bozuluyor.

Merhaba;
Formül dizi formülü olup formül satırında iken CTRL+SHİFT+ENTER tuşlarına birlikte basarak formülü aktive edin.
Bunun sonucunda formülünüz {} parantezleri arasına girecektir. (parantezler manuel olarak ilave edilmememeli, işlem CTRL+SHİFT+ENTER tuşlarına birlikte basılarak gerçekleştirilmelidir.)
Ayrıca site içerisinde "dizi formülü" ile ilgili arama yaparsanız daha geniş kaynak ve örneklere ulaşabilirsiniz.
İyi çalışmalar.

teşekkür ediyorum

sağolun hocam emeğinize sağlık

Geri