• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yıllara Göre Kayıtları Sorgulama-Döküm Alma

Excel Vers. ve Dili
2003 TR
Merhaba,
Ekte sunulan tabloda bir çalışmayapmak istedim lakin excele olan acemilğimizdenmidir nedir, ne yaptısaym istediğimi yapamadım, bir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, tşkler.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Eki inceleyiniz.

.

Ekli dosyalar

teşekkür ederim güzel bir çalışma fakat ben bunda daha fazla sütun eklemek istersem ne yapmam lazım mesela tc no giriş tarihi çıkış tarihi firma ismi gibi sütunlarda eklemeyi düşünüyorum. ve sorgulama yaptığımda tüm bu sütunlarında index sayasında görünmesini istiyorum. şimdiden teşekkür ederim. ayrıca çalışanın hangi yıl iş başı yaptığını bilmediğimizde göz önüne alınmalı. bunun yerine tc no veya sgk no kullanılabilir diye düşünüyorum. excell bilmediğim için neyi nasıl yaptığınızı açıklarsanız memnun olurum.

Merhaba,

Bu şekilde örnek bir çalışmayı sıfırdan yazacak vaktim yok maalaesef.

Size tavsiyem, yeni bir başlık altında sorunuzu küçük bir örnek dosya ekleyerek detaylı açıklayınız. Bu şekilde daha hızlı ve net yanıtlar alırsınız.

.

dosyayı ekledim ilgilenirseniz sevinirim.

kusura bakmayın excel hakkında bilgim olmadığı için bu ayrıntılarıda sizler gibi bilgisi fazla olan arkadaşlardan öğrenmek istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

Eki inceleyiniz.

.

Ekli dosyalar

ilginiz için teşekkür ederim istediğim bu fakat daha önceki gibi tüm yılları alta doğru listelemesi mümkünmüdür acaba. hangi yıl hangi firma olduğu daha net şekilde görünmesi açısından.

tamam hata bendeymiş elinize sağlık çok iyi oldu bu. allah razı olsun. allaha emanet olun.

Geri