• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

yarışma programı

......................

Son düzenleme:
İlçe düzeyinde yapılacak bilgi yarışması için;
Üstad buna aşağıdaki ilaveler olabilir mi?
1-Sorulara görsel içeri eklenebilir mi? (Görsel içermeyen soru yok gibi çünkü) Örneğin bir testten alınmış jpg formatlı bir soru.Soru giriş formu üzerinde yaplabilir.Sanırım...
2-Başlangıçta ve her soru arasında soruları ekrana yansımadan önce (sorular dağıtılıp çözüldükten sonra cevapların kaldırılması sırasında) bir perde uygulaması yapılabilir mi?
3-Bu sırada sayaç gözükürse çok iyi olru sayaç süresi dolduktan sonra bir müdahale ile (Soruyu görelim şeklinde bir buton) soru görülüp cevaplar girilebilir mi?
4-Ekran çözünürlüğü tam ekran olabilir mi?

Son düzenleme:
önceden aldığım yarışma programında değişiklikler yaptım
yapamadiğim ise:

1- doğrucuvapları gireceğim bir pencere ..doğrucevabı veren masanın puanı 10 artar...

okul adına yardım

Değerli Ercan BALKAN

Değişiklikler yapmışsınız güzel ancak ;
Yanlış hatırlamıyorsam okul adına dediğiniz bu dosyayı geçen yıl hazırlamıştım.

Burası excel web tr.

Öğrenilir, örnek alınır, excel ve vba ile ilgili çözülemeyen sorunların ilk akla gelen adresidir.

Ama ;
Bir başkasına ait çalışma, izinsiz olarak sahiplenerek tescillenip teşhir edilmez.
Yardımcı olmak amacı ile, emek verilmiştir, zaman harcanmıştır.

Okul adına yardım talebiniz üzerine dosyanız güncellenmiştir.

Saygılarımla.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Değerli Ercan BALKAN

Değişiklikler yapmışsınız güzel ancak ;
Yanlış hatırlamıyorsam okul adına dediğiniz bu dosyayı geçen yıl hazırlamıştım.

Burası excel web tr.

Öğrenilir, örnek alınır, excel ve vba ile ilgili çözülemeyen sorunların ilk akla gelen adresidir.

Ama ;
Bir başkasına ait çalışma, izinsiz olarak sahiplenerek tescillenip teşhir edilmez.
Yardımcı olmak amacı ile, emek verilmiştir, zaman harcanmıştır.

Okul adına yardım talebiniz üzerine dosyanız güncellenmiştir.

Saygılarımla.

Diğer soruya geç dediğinde önceki soru ve doğru cevabın yeşil ile vurgulanmış şekli ekrana geliyor. Bir sonraki soru için süre girilip başla denildiğinde diğer soru ekrana geliyor. Bu kısımda düzenleme yapabilir misiniz?

Sayın teknadir

Sizinde incelediğiniz gibi, soru ve değerlendirme ekranı farklı.

Değerlendirme ekranında sorunun doğru cevabı sadece A-B-C-D şıkları olarak görülüyor.

Bu çalışma ilköğretim düzeyinde bir yarışma için düzenlenmiştir.
Puanlar verildikten sonra aynı soru ekrana geliyor ki, eğiticiler tarafından soru ile ilgili öğrencilere yorum yapılabilsin.

Bu düşünce ile düzenlenmiştir.

Evet haklısınız. Önceki soru ve doğru cevabın vurgulanmış şekli ile ekrana gelmesi çok doğru bir düşünce. bu ekrana sonraki soru düğmesi eklenmeli ve diğer soru ekrana geldikten ve okunduktan sonra geri sayım başlamalı diye düşünüyorum.

Değerli Kuman Hocam,
öncelekle size kavuştuğuma sevindim...

Sizin Programı sahiplenmedim...
Üzerinde yapamadiğim değişiklikler için , ( sizede özel mesaj gönderdiğim halde cevap alamıyordum)

yardım almak amacı ile yazdım...

sahiplenme duygum yok...

Özür dilerim....

Geri