• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yakıt takip çalışmasını düzenleme

Sayın 562_562,
Acaba özet sayfasında aynı günlere ait yüzdesel sarfiyatların toplamı alınsa olur mu?
Ekteki dosyaya bir bakın isterseniz.
Selamlar
toplam alınması iyi bir fikir olmuş ancak firmada kabul göreceğini sanmıyorum ama yine de cepte kalsın bu fikriniz,tşkler..

akaryakıt işiyle uğraşan kardeşim

sana biraz fikir vermesi acısından access de neler yapacağına biraz birazda olsa bilgi excelde hazırladığın tüm dosyaları ilişkili dosyalardaki tablolara önce ana bilgilere giriyorsun orada ister plaka seçiyorsun istersen kaptan adı seçiyorsun..

ama bunu access de yapmak istersen kardeş siteden de yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır mutlaka diyorum ya benim yaş 50 inşallah bu programı geliştiririz güzel fikirler sayesinde hep ileriye gidebilirsiniz haydi excelciler pardon accessciler...
sizin gönderdiğiniz dosyada işime yarayacaktır kesin,umarım daha daha geliştiririz,tşkler..

Merhaba,

Alternatif olsun..

.
makroyla hazırlanmış hali,bu da işimi çok yarayacaktır,ama şu an için bana acil olarak lazım olan yüzdesel sarfiyatları özet tablosuna aktarabilmek,onun için sizin bi fikriniz var mıdır acaba,dosya ve anlatımı suatbayhanın son msjındaki ekte yer alıyor..

İşinizi görmesine sevindim.
Allah cümlemizden razı olsun.
Selamlar...

makroyla hazırlanmış hali,bu da işimi çok yarayacaktır,ama şu an için bana acil olarak lazım olan yüzdesel sarfiyatları özet tablosuna aktarabilmek,onun için sizin bi fikriniz var mıdır acaba,dosya ve anlatımı suatbayhanın son msjındaki ekte yer alıyor..

Eklediğim tablodaki özet sayfası bu istediğinizi yapmıyor mu?

.

tam olarak istediğim değil aslında,sorunumu anlattığım dosya ekte yer alıyor,buradaki sorunumu çözmeniz benim için yeterli ve dah faydalı olacaktır.

Ekli dosyalar

Benim eklediğim dosyada bu istediklerinizin hangisi olmuyor? Eklediğim dosyada aktar butonuna basın veriler aktarıldıktan sonra eksik olan yada olmaması gerekenleri aynı dosya üzerinde nedenleriyle birlikte açıklayarak ekleyin.

.

şu anda sizin yolladığınız dosyayı kullanmıyorum,kullandığım ve düzeltilmesini istediğim dosya ekte yer alıyor ve sorunumu da orada anlattım,biliyorum belki sizin yolladığınız işime daha çok yarayacak ama ekteki dosyayla şimdilik devam etmem gerekiyor(umarım anlayışla karşılarsınız beni),rica etsem ekteki dosyaya bakabilir misiniz ömer bey?

Ekli dosyalar

Merhaba,

Ben konuyu uzatmamak için net açıklamar bekliyorum fakat siz sürekli aynı dosyayı ekliyorsunuz. Tamam sizin istediğiniz gibi yapayım sorun değil sonuçta tabloyu siz kullanacaksınız. Benim eklediğim dosyada istediklerinizin tümünü dosyayı şişirmeden yapıyor siz illede formül ile istiyorsanız o şekilde de yaparım hiç sorun değil. Fakat özet sayfasıyla ilgili bir sorununuzun olduğunu söylüyorsunuz. Eklediğiniz tabloda bu şekilde bir sayfa yok.

Hemen her mesajımda da defalarca aynı şeyi istedim tekrar istiyorum. Olması gerekenin tümünü manuel olarak hazırlayın ( özet sayfası da dahil ) yalnız 3-4 veri girerek değil sayfalardaki dağılımın tamamını ve özet sayfanın tamamını nasıl olmasını istiyorsanız bu tabloya göre manuel doldurarak dosya ekleyin ve açıklayın.

.

pardon yanlışlık olmuş,plaka-3 ve özet sayfasında anlatmıştım sorunumu,oradan bakabilirsiniz,umarım dediğiniz gibi olmuştur...

Ekli dosyalar

Ben size olması gereken değerlerin tümünü manuel yazarak tablonuzu oluşturun ve ekleyin diyorum siz ısrarla tahmini değerler ile 2 tane veri girip gönderiyorsunuz.

Dosyayı inceleyin. Bu açıklamalarınızla benim yapabileceğim bu kadar.

İyi çalışmalar..

.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar merhaba. Şantiyemizdeki araçlar için tankerlerle mazot getiriyoruz ayrıca dışarıya çıkan araçlar içinde fiş kesiyoruz benzinciden alıyorlar. Araçların yakıt sarfiyatlarını raporlayabilecek birşeyler arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yakıt Takibi Hakkında Yardım...

Merhaba arkadaşlar biz ekte yolladığım gibi iki farklı excel sayfasında ay ay olarak eğer şantiyedeki tanker den aldıysa lt fiş ile benzinciden aldıysa tl olarak her plakanın yakıt alımlarını takiip ediyoruz. diğer tabloda ise aldığımız toplam tutarları ve kestiğimiz çekleri tutuyoruz. bunu daha derli toparlanmış halde bi hale getirmemiz mümkünmüdür.

Ekli dosyalar

Geri