Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
web sayfanızdaki resimlerin kopyalanmaması için en basit yol sağ tuş kilidi kullanmaktır.ama bu kopyalamak isteyen kişiyi sadece yavaşlatır.sayfayı bilgisayarına kaydedip ordan da alabilir dilediği resimleri.(benim başıma geldi ) yada onu bile engellesen herhangi bir download programıyla sayfandan dilediği resmi indirebilir. en zor yolu sayfayı flash ile hazırlamak sayfayı ama kemal demir arkadaşımızın da dediği gibi buda imkansız değil..... :???:
gerçekten bunu engellemenin bir yolu varsa bende öğrenmek isterim. çünkü benim referans fotoğraflarımı resmen çalıp kendi sitesinde yayınlayan firmalar var . bunları engellemek isterim . yanıtları bende dört gözle bekliyorum...:yardim:
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.