Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşım teşekkür ederim yardımların için. sayaç ID mükerrer olanlarda hata vermesi gerekiyor. en baştan 47841 veya 29344 sayfa thk da birden fazla kayıtı. hata vermiyor ama
arkadaşım. sayfa thk sayfasındaki sayaç ID leri kendi arasında sıralama yapmışsın.bütün veriler karışmış. o dosyanın dokunulmaması gerekiyor. sırlamayı ben sayfa1 de yapıyorum. tabi en üstteki rakam sıralamayı bozabilir çünkü değerleri aramadan görmek için yazmıştım. sadece deneme yani
teşekkür ederim arkadaşım. yok sinirlenme değil benimkisi. sadece sizlere neler istediğimi anlatamadım. D sütunundaki imleçler dikkatimden kaçmıştı. tşk ederim. ama hala mükerrer kayıtları hata olarak görmüyor. sayfathk daki mükerrer sayaç ID lerin verilerini sayfa 1 de hata olarak göstersin istiyorum sadece. birde formüle benim için bir bir ayarlama yapsan. verileri kesirsiz olara aşağı veya yukarı yuvarlata bilirmiyiz.
ondalık basamak sayısını sıfırlamışsın sadece. genel toplam yaparken yine sayıları küsürlü toplayıp bir üste yuvarlar. buda büyük farklılıklar çıkmasına sebep oluyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.