• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri girişi ve formul/makro uygulaması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan thetunc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 10 Türkçe
Arkadaşlar Merhaba,

Excel de yeni sayılırım aslında. Ama çözmem de gereken çok öenmli bir konu var, bunu öğrenebilirsem gerçekten çok işimi görecek:

Bir listemiz var veri girişi için kullandığımız ve bu listede ilgili değerler yerlerine girilmek zorunda. Ama LISTe adlı çalışma sayfasında hücrelerde değişiklik yaptığımızda ekteki örnekte verdiğim KUMULATIF isimli çalışma sayfasında da aynı değişikliğin olması lazım. Öyle ki LISTE ye yeni şehir isimleri girildiğinde, KUMULATIF çalışma sayfasında satırlar otomatik kendini aşağı doğru güncellemeli.
Kısaca LISTE ye girilen şehirler ne kadar az ya da çok olursa olsun, KUMULATIF tablomuz listeyi aynen yansıtmalı. Umarım anlatabildim:)

Ekli dosyalar

Merhaba;
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

muygun arkadaşım,

Gerçekten çok ama çok teşekkürler. Hem istediğimi tek seferde anlamışsınız, hem de çözümünü göndermişsiniz.. Çok ama çok teşekkür ediyorum size..

Merhaba;
Özel mesajdan alıntı:
"O ekte çözümünü yolladığınız sheet den 4 kişi değil de 3 kişilik bir tablo yapsak.. Ben denedim ancak değerlerle oynayınca hata vedi..1-2-3 kişi olacak..ve aynen sizin yaptığınız gibi yeni bir şehir ismi eklenince 4 satır değil, bu defa aşağı 3er satır kombinasyon deneyerek aşağı doğru listelemeli..."

Syn.thetunc;
Özel masajdaki isteğinizi bilmeden burdaki ekli dosyanın oluşturulma nedenini kimse bilemez. Bu nedenle Özel mesajı dikkati çekmek/açıklama yapmak amacıyla kullanın. Ama dosya üzerinde bir değişiklik söz konusu ise bunun nedenini burada da belirterek tablonun oluşturulma nedeninin anlaşılmasını sağlayın.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Geri