Arkadaşlar 2 sütun arasındaki verileri belirli bi kurala göre eşleştirmem gerekiyor. Örnek dosyadaki A sütunu benim üzerinde calısacagım parsel numaralarıdır. Yani bir köye ait parsellerin bir kısmıdır. C sütunundaki parsel numaraları ise tüm köye ait parselleri temsil eder.Benim yapmak istediğim şey A sütunundaki parsel numaralarından faydalanarak, C sütunundaki parsel numaralarını ayıklamaktır. Ancak A sütununda bulunan parsellerin sahiplerinin satısı veya ölümü sonucu parselleri parcalanmıs, örnekte göreceğiniz gibi A sutununde bir kez tekrarlanan bir parsel numarası, C sütununda birden cok kez tekrarlanabilmektedir. Sutunun en basındaki 104/90 parsel buna ornektir. A sutununda 1 adet C de ise 2 adettir. Ben parsel numaralarını A sütununa girdiğimde C sütunundaki değerlerin tekrarlayanlarını da seçebilirmi.Yani 104/90 ı girdiğimde diğer sutundaki 104/90 ların ikisini de seçmesi istiyorum.TAbii bu bütün parsellerim için gecerli amacım köyün bütün parsellerinin, bölünmüş halleriyle listesini olusturmam. düşey ara ile yapmaya calıstım ancak basarılı olamadım. Yardımlarınızı bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum.