• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

veri ayıklama-eşleştirme

Excel Vers. ve Dili
2010
Arkadaşlar merhaba,
Bir süredir foruma üyeyim ve takip ediyorum.
Ancak soruma en çok uyabilecek başlığı göremedim sanırım, çünkü excel konusunda çok fakirim. Eğer yanlış yere başlık açtıysam veya çözüm başka yerde varsa lütfen beni yönlendirin ve bu vesile ile mod ve adminlerden de peşinen özür diliyorum

Başıma kalan, çözmek zorunda olduğum sorun şu:
yaklaşık 40.000'den fazla girdisi olan bir belgem var (örnek1) .
bunlardan belli olanlarını alıp ayrı ayrı sayfalarda dağıtmam lazım ki bu sayfaların herbiri de 5.000 ila 1.0000 girdiye sahip (örnek2). Takdir edersiniz ki bunları tek tek bulup elle girmem imkansız.
Nedir bunun çözüm yolu ? bunu nasıl yapmalıyım ?

(tüm belgelerde ilk 15-20 girdiyi verebildim, hepsini paylaşmayı arzu ederdim ama kısmi olarak ticari sır kapsamında ve kısıtlamaya tabi, mazur görün.
Selam sevgi ve saygılarımla.
Kadir KALMAZ

Ekli dosyalar

Örneklerimi inceleyince, evet ben eksik bilgi vermişim (çünkü konuya hakim değilim bana da eksik aktarıldı).
İncelediğimde ben de gördüm.
Eyaletlere göre suç dağılımı ve/veya mahkemeye en çok olayın intikal ettiği eyaletler gibi sanıyorum.

Ama ölçüsü ne ? 20111 sıklığı mı ? son on yılda mı ? belli bir coğrafik bölgeye göre mi ?

Daha fazla bilgi edineceğim ve hemen verdiğiniz başlığı okumaya incelemeye gidiyorum, yardımınız için çok teşekkür ederim.
sevgi saygı selam tabiidir.

Geri