• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Vardiya planı oluşturma(Bir türlü yapamadım)

Excel Vers. ve Dili
asa
Merhaba arkadaşlar işimi kolaylaştırmak açısında yapmak istediğim birşey var

uzun süredir uğraştım,araştırdım fakat beni biraz kastı :) tablo içerisindeki verileri süzemedim
ve istediğim şekle getiremedim. çok yer gezdim ama istediğim gibi bir formül bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Excel tablosunda yapmaya çalıştığım şeyi anlattım.

çok teşekkürler.

Ekli dosyalar

Baya zor bir olaymış sanırım boşuna bende yapamamışım :) kimse bilmiyor sanırım

Baya zor bir olaymış sanırım boşuna bende yapamamışım :) kimse bilmiyor sanırım

Merhaba syn. blacxtar;
Sitede yenisiniz galiba. Öncelikle şunu bilin ki bırakın uzman yada moderatör arkadaşları siteyi birkaç aydır takip eden arkadaşların bile neler yapabileceğini tahmin etmeye düşünce ufkunuz yetmez. (burası bir yarışma programı değil, gönüllü paylaşım platformu)
Uslubunuzu değiştirirseniz dosyanız hazır.
İyi çalışmalar.

muygun kusura bakma kardes kimseyi elestridigim yok kimsenin kisiligi ile ilgilide birsey soylemedim yapar veya yapamaz die sadece bu kadarmı zor olabilir die sesimi duyurmak istemistim.

söylediklerimin bu şekilde anlaşılabileceğini ummuyordum.

kusura bakma tekrar

teşekkürler

Merhaba;
Yanlış ifade düzeldiğine göre eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

muygun eline sağlık tam istediğim gibi olmuş şirketime ait bir dosya var onu burda paylaşmam yasak olduğu için paylaşamadım fakat sana gönderdiğim dosyaya benziyor diğerine uygulamaya kalktıgımda formulu olmadı :(

özleden görüşmemiz mumkunmu

Merhaba;
Dosyanızın küçük bir örneğini (özel bilgi varsa değiştirerek) buraya ekleyin. Gerekli formül uygulamasından sonra size sadece gerçek verilerinizi tabloya kopyalamak kalır.
Bu şekilde farklı çözüm yollarıda açık kalır.
Dosyanızın örneğini eklerseniz tekrar bakarım. (eğer gerekliyse özel mesajı kullanabilirsiniz)
İyi çalışmalar.

sesli alarm verme

merhaba arkadaşlar, ben ek'te yapmış olduğum tabloda kalibrasyon zamanını sesli olarak bana haber verbilecek bir formül varmı acaba. yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Geri