• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

User Form ve Veri Aktarımı

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Merhaba arkadaşlar,

ekte word olarak verdiğim üretim kartını excel ortamında aynı haliye user form yapmak ve user formda girdiğim verileri excel sayfasına aktarmak istiyorum.

Veya bu haliye excel ortamına taşımak form üzerine verileri girerek excel sayfasına aktarmak ve her defasında aktardığımda formun boşalarak yeni verilerinin girişini sağlamak istiyorum.

Bir kaç benzer örnek göndererek veya bir kaç ipucu vererek yardımcı olabilirmisiniz ?

Ekli dosyalar

Selam Arkadaşım
Excele uyarladım form ekledım gerekli kodları ekleyip dosyayı kendıne göre düzenleyebilirmisin

Formun üstüne gerekli textboxları yerleştirip kayıt butonu ile işinizi kolay bi şekilde halledebilirsiniz
fazla açıklama olmadığından kodları size bıraktım
mesala combobox olacakmı bazı veriler açılır listeden mi seçilecek hazır olan değerler varmı dediğim gibi gerekli açıklama olmadığından kodlama kısmını size bıraktım

Ekli dosyalar

Sayın mustafakoker

Öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum.

Ancak benim kod bilgim ne yazıkki yok. Sizin hazırladığınız üzerinden gidecek olursak;

User Form tam istediğim gibi olmuş.

User form üzerinde verileri girmek ve excele sıralı şekilde aktarmak istiyorum. Bu sıralama makine/kısım bazında olabilir.

Ayrıca user form üzerinde açılır kutu olması çok iyi olacak ama ben bunu size nasıl açıklarım bilmiyorum.

Mesela açılır kutu içinde Makine isimlerinim seçilmesi-Zaman kayıpları sebeplerinin seçilmesi- Ürün hata paretolarının seçilmesi ve aynı zamanda user form üzerinde takvim olması oldukça faydalı olacak benim için.

Biliyorum çok şey istiyorum ama, bunu şekillendirebilirsek ben buna benzer 4 adet ayrı formu aynı bunun gibi düzenleyebilirim diye düşünüyorum.

Ama tabiki siz ve diğer ustalarımın yardımıyla.

Tüm bunların yapılabilmesi için benim ne yapmam gerektiğini siz bana açıklarsanız bende eksik bilgilerimle bir şeyler yapmaya çalışacağım.

Saygılarımla

selam kamsal
yeterli açıklamayı dosya üzernde göstermen lazım ben böyle anlamıyorum

Mesela açılır kutu içinde Makine isimlerinim seçilmesi-dediğiniz kart no nun altında makine no kısmına mı kayıt yapılacak eğer öyleyse sayfa ikiyi data sayfan yap başlıkları koy ve makine isimlerini yaz neyi nerden çektireceğiz

Ürün hata paretolarının seçilmesi dediğiniz yer yok ki
hatalı mikatrları hata sebebi ve miktarı kısmı var combobax olacaksa hata sebeleri neler
yani değiğim gibi excel üzerinde şu şöyle olsun bu böyle olsun şunun içinde bu olsun gibi yazki tam olarak ne yapmak istediğini anlayalım

Teşekkürler
Konu Kaldırılmıştır.

Son düzenleme:
Geri