• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

tüm işlemlerin user form üzerinden yapılması hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eftel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
basit excell kullanıcısı
Arkadşlar herkese merhaba. Ekte göndereceğim dosyada bana yardımcı olursanız büyük duacınız olurum. Excelde belli kriterlere göre sınıflanmış verileri sadece user formu kullanarak yapmak istiyorum yeniyim birşeyler yaptım denedim olmadı beceremedim. Ekteki dosyada ad soyad kısmına-müşteri no kısmına-miktar kısmına-risk numarası kısmına aranacak veriyi yazdığımda listbox1 'e sadece bulunan satırın tamamını almasını, sonra checkboxlarda yazdığım gibi yine sadece secilen satrın tamamını sarı-kırmızı yada yeşile boyama işlemini,,, daha sonrada boyanmış verileri renge göre ayırmaya konusunda bana yardımcı olursanız cok sevinirim. Boyanmış satırları mesela hatalı uygulamaları göster ve yazdır dediğimde de de listbox tan görünmesini nasıl yapabiliriz. Enson olarak da tespitleri yazdığımda süzdürülmüş satırımın yanındaki ilk boş hucreye nasıl yazdıra bilirim. Karışık ve zor farkındayım. Mümkünse yardımlarınızı bekliyorum.
özet olarak veri aramalrını ve ve veri girişlerini userform üzerinde yapıp en son kaydet dediğimde de tüm değişikliklerin excellsayfasına kaydedilmesi gerekiyor.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri