Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bunu modül olarak kaydedin vba da. ve +11+11+121 şeklinde yazmak istediğiniz yere de =formul(HücreAdı) şeklinde yazarsanız gelecektir. Dosyanızı inceledim fakat VBA da şifre koymuşsunuz o yüzden düzenleyemedim . Dosyanıza göre =formul(C10) olması gerekiyor.Saygılarımla.
Arkadaşım teşekkürler..Bir miktar işimi görür ama kalemlerine ayrılmayacak satırların boş geçmesini istiyorum.. C10 hücresine bunları yazacağına zaten ben manuel olarak o kalemleri ayrı girerim..benim düşüncem formülü boydan boya kaydedip gerektiği hücrelerde iş görmesini sağlamak.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.