• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Topla çarpım üretim stok

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2010
Belgemi 3 sayfa oluşturdum
1. sayfa girdi sayfam
2. sayfa tezgah rapor sayfam
3. sayfa kaliteci ve kumaş rapor sayfam

Her rapor sayfamda mevcut kriterler doğrultusunda hata raporu alıyorum.

3. sayfada bulunan raporlamalarımda ek olarak aynı kriterlerde (kaliteci + kumaş ) hata raporu almak istiyorum ben yaptım olmadı neden olmadı bilemedim hatalı hücreler #DEĞER# vermekte bu problemimi çözerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Selamlar,

Formül nasıl oluşturulcak ?

Biraz anlatabilirmisiniz

şimdi vedat bey 3. sayfam olan rapor sayfamda aynı sütunda bulunan adem'in toplamının altındaki hücreye adem'in şubat ayı içinde çıradığı hatalı kumaş toplamı ademin şubat ayı hatalı kumaş toplamı devamında eşrefin abdullahın ...

kalitecilerde olduyu gibi kumaş cinsine göre ayrı bir şekilde de rapor alsın istiyorum şubat ayı içinde kumaş cinsine göre hatalı üretilmiş kumaşların toplamı mesela 205 ranforce kumaşın şubat ayı hatalı kumaş toplamı, 265 7770 tel şubat ayı içinde hatalı kumaş toplamı ...

sadece değer veren hücreler 1 sayfadan hatalı kumaş toplamlarının analizini yapıp rapor sayfasına toplam metrelerini alacak 2. sayfamda bunu yapmayı başardım tezgah durumuma göre hatalı kumaş raporunu aldım ayın 31 inden sonra toplam alıyor toplamdan sonra aynı tezgahın hatalı kumaş raporunu alıyor bunu 3.sayfamdada yapmak istiyorum kumaş hata raporu ve kaliteci hata raporu olarak ayrı ayrı inşallah anlatabilmişimdir.

Vedat bey dönüş yapmadınız hata toplam förmülünü birinci sayfada yapmıştım ama ikinci sayfada yapamadım yardımcı olursanız

Geri