Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tick Koymak İçin Kutucuk Yapmak İstiyorum nasıl yapabiliriz? Örnekte tick ler tek çizgi gözüküyor ben x şeklinde olmasını istiyorum keza örnekteki kutucuklar kopyala yapıştır da olmuyor Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
x meselesi hakkında birşey diyemeyeceğim ama kopyalayabilmeniz için yukardaki menülerden Görünüm-Araç Çubukları-Visual Basic i seçerseniz bir araç çubuğu çıkacaktır.Buradan Tasarım Modunu Seçmelisiniz ki düzenleme yapabilesiniz.Bu sekildeyken sağ tıklayıp kopyalayabilirsiniz.Ama bunun yerine ctrl tuşuna basılı tutup mouse ile sürükleyebilirsiniz de.Mouse'un imlecinde küçük bir artı şekli çıkması lazım.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.