• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Telefon Rehber Datası oluşturmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan REZMOS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Mrb Arkadaşlar;
Ben bir telefon Rehberi oluşturdum bunu hem arama yaptığımda ismi çabuk bulabilmek ve tüm arkadaşlarımın erişebileceği bir yere atmak istiyorum yalnız onların ekle çıkar yetkisi olmasın sadece istendiğinde rehbere ulaşılabilsin

Son düzenleme:
. . .

Merhaba. Öncelikle foruma hoşgeldiniz.

Çalışmanız çok gelişmiş bir fihrist değil. Makro ile yapılan korumaları, bilinçli bir kullanıcı kolaylıkla geçebilir.

Bu yüzden sayfayı koru işlemini kullanabilirsiniz.

. . .

. . .

Merhaba. Öncelikle foruma hoşgeldiniz.

Çalışmanız çok gelişmiş bir fihrist değil. Makro ile yapılan korumaları, bilinçli bir kullanıcı kolaylıkla geçebilir.

Bu yüzden sayfayı koru işlemini kullanabilirsiniz.

. . .

Hüseyin bey bilinçli bi kullanıcı sayfa korumasını da deler :D Yani deildiğini söyleyenler var.:yazici::mrgreen:

Peki bana yardımcı olabilir misiniz outlook 'da yapılabilir mi bu şimdiden teşekkürler

Peki bana yardımcı olabilir misiniz outlook 'da yapılabilir mi bu şimdiden teşekkürler

Sn. REZMOS istemiş olduğunuz excelde mümkün pekala. Lakin outlook nereden çıktı ben onu anlamadım. Sizin istediğiniz bir excel dosyasında kayıtların tutulup istenildiği an sadece yetki verilen kişilerce görülmesi, yani bir telefon rehberi istiyorsunuz. Doğrumu anladım?

evet yalnız herkez kendi bilgisayarından erişebilsin

Geri