• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tek hücrede sayı ürettirme?

Excel Vers. ve Dili
2022
Arkadaşlar Tek hücrede üç haneli olucak şekilde 001 den başlıyacak ve sayı arttıracak arttırma işlemini butonla yaptırmak istiyorum sıra numarası ver butonu olucak ve ayrıca sıfırla butonu ve yazdır butonu olucak yardımcu olurmusunuz ve yapıp yükleyebilirmisiniz.

Arkadaşlar Tek hücrede üç haneli olucak şekilde 001 den başlıyacak ve sayı arttıracak arttırma işlemini butonla yaptırmak istiyorum sıra numarası ver butonu olucak ve ayrıca sıfırla butonu ve yazdır butonu olucak yardımcu olurmusunuz ve yapıp yükleyebilirmisiniz.
Merhaba,
Eki inceleyin

Ekli dosyalar

Merhaba,
Eki inceleyin

Mahir arkadaşım teşekkür ederim yalnız küçük bir sorunumuz var sil butonunu tıkladığımda tamamen siliyor benim istediğim sil dediğimde 000 sıfır atıcak ikincisi sayının arttığı yeri geriye düşürme butonu olmuyacak sadece ileri butonu olucak bu ikisini düzeltirsen yada nasıl düzelticeğimi anlatırsan beni ihya edersin. İlgilendiğin içinde ayrıca çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Son düzenleme:
Merhaba,
Eki İnceleyin.

Ekli dosyalar

Mahir arkadaşım teşekkür ederim yalnız küçük bir sorunumuz var sil butonunu tıkladığımda tamamen siliyor benim istediğim sil dediğimde 000 sıfır atıcak ikincisi sayının arttığı yeri geriye düşürme butonu olmuyacak sadece ileri butonu olucak bu ikisini düzeltirsen yada nasıl düzelticeğimi anlatırsan beni ihya edersin. İlgilendiğin içinde ayrıca çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

merhaba
bu kodları bir module atayarak dener misiniz.
sonradan her birine bir buton atayarak istediğiniz işlemi yaptırınız
Kod:
Option Explicit
Sub arttır()
Dim a As Long
a = Range("A1") + 1
Range("A1") = a
End Sub
Sub sil()
Range("A1") = 0
End Sub
Sub yazdır()
Sheets("Sayfa1").PrintOut
End Sub

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim son bir şeydaha sorabilirmiyim en sondaki yazdır kısmına yazıcıyıda tanımlayıp varsayılan yazıcı dışındaki belirlediğim yazıcıya göndermek istiyorum otomatik olarak yazdır butonunu tıkladığım zaman kodda belirttiğim yazıcıya gönderecek yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Geri