• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tek dosyaya yazılan verileri otomatik olarak diğer sayfalara aktarma

Excel Vers. ve Dili
excell 2007 türkçe
Sayın Uzmanlarımız Lütfen Yardım!
Her ay ekli 1 nolu dosyada yazılan verileri tek tek 4 ayrı dosyaya yazıyor ve 4 nolu dosyada da ayrıştırarak yazmak zorunda kalıyorum. Bunun bir çaresi olmalı ? Ama nasıl?

Siz değerli uzmanlarımızdan bu konuda yardım istiyorum.

Saygılarımla.

Ekli dosyalar

Y a r d ı m !

Her ay ekli 1 nolu dosyada yazılan verileri tek tek 4 ayrı dosyaya yazıyor ve 4 nolu dosyada da ayrıştırarak yazmak zorunda kalıyorum. Bunun bir çaresi olmalı ? Ama nasıl?

Saygılarımla.

Alternatif olarak dosyana farklı bir yaklaşımla birşeyler yapmaya çalıştım.
GELİR_TABLOSU sayfası ve GİDER_TABLOSU sayfalarına bütün verilerini alt alta kayıt et tabi bunu ister formdan yap istersede elle manuel olarak daha sonra form düğmesinden userformu çağır gelen tablodan yukarıdaki yeşil text nesnelerinden istediğin sütuna ait veri girişi yaparak süzme işini yap ve
GELİR_TABLOSU nu GELİR_İCMAL sayfasına aktaralım.
1- GELİR_TABLOSU sayfasındayken pempe liste kutusundan GELİR_İCMAL sayfasını seç verileri sayfaya aktar düğmesini tıkla
2-aynı şekilde GİDER_TABLOSU sayfasındayken pempe liste kutusundan GELİR_İCMAL sayfasını seç verileri sayfaya aktar düğmesini tıkla
3-daha sonra formüllerle veya başka kodlarla tablolara aktarma işlemlerini yapabilirsin.

Buradaki mantık her kişiye bir tablo veya sayfa değil yanlızca bir sayfa ve bir taoplo kullanarak herkezin verilerini değişkene atayıp tek tablo veya tek sayfada kullanmak.

Ekli dosyalar

Geri