Merhabalar. Forumda yaptığım araştırma sayesinde düz sayı formatında girilmiş verileri tarihe dönüştürmeyi başardım fakat ekli örnekte görüldüğü biçimde karışık sıralanmış tarihleri sıraya sokup iki tarih arasındaki farkı hesaplatmaya çalışıyorum. bu konuda yardımı olabilecek arkadaşlardan öneriler bekliyorum.
örnek dosyada G ve Ç harfleriyle belirtilmiş olan tarihleri yan yana sıralayarak birbirinden çıkartmak temel amacım. daha açık bir ifadeyle G-Ç değeri "G" olanları tarih sırasına göre yukarıdan aşağıya bir sütunda sıralamak, "Ç" değeri olanları da aynı şekilde sıralamak ve birbirinin karşısına gelen tarihleri çıkartarak süreyi hesaplamam gerekiyor.
şimdiden teşekkürler.
örnek dosyada G ve Ç harfleriyle belirtilmiş olan tarihleri yan yana sıralayarak birbirinden çıkartmak temel amacım. daha açık bir ifadeyle G-Ç değeri "G" olanları tarih sırasına göre yukarıdan aşağıya bir sütunda sıralamak, "Ç" değeri olanları da aynı şekilde sıralamak ve birbirinin karşısına gelen tarihleri çıkartarak süreyi hesaplamam gerekiyor.
şimdiden teşekkürler.