• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Takvime Göre Evrak Sayılarını Bulma

Arkadaşlar bu konuda fikri olan varmı acaba?

Arkadaşlar bu konuda fikri olan varmı acaba?

formüllerden bek anlamam anladığım kadarı ile
F4 hücresine bu formülü

Kod:
=METNEÇEVİR(METNEÇEVİR(C4;"00")&"."&METNEÇEVİR(B4;"00")&"."&METNEÇEVİR(A4;"00");"gg.aa.yyyy")

F5 hücresinede bu formülü ekleyin ve aşağıya doğru sürükleyin.

Kod:
=METNEÇEVİR(EĞER(F4="";"";EĞER(SAYIYAÇEVİR(METNEÇEVİR(F4;"gg"))<SAYIYAÇEVİR(METNEÇEVİR(F4+1;"gg"));F4+1;""));"gg.aa.yyyy")

sayın halit3 ihtiyaca cevap verdi. Yalnız bir sorun var F Sütununda tarih yoksa H Sütundaki değer gözükmesin istiyorum. H Sütundaki formül ise şu:=EĞERSAY(Veri!$F$2:$F$20000;F32) formüle ne eklenebilir.
Verdiğiniz formülle ilgili örnek dosyadaki hücrelere uyguladım. Şubat ayı 28 çektiğinden son üç satırda 9190 değeri gözüküyor.

sayın halit3 ihtiyaca cevap verdi. Yalnız bir sorun var F Sütununda tarih yoksa H Sütundaki değer gözükmesin istiyorum. H Sütundaki formül ise şu:=EĞERSAY(Veri!$F$2:$F$20000;F32) formüle ne eklenebilir.
Verdiğiniz formülle ilgili örnek dosyadaki hücrelere uyguladım. Şubat ayı 28 çektiğinden son üç satırda 9190 değeri gözüküyor.

H4 hücresine kod

Kod:
=EĞER(F4<>"";EĞERSAY(Veri!$F$2:$F$20000;F4);"")

ayrıca hücrelerde koşullu biçimlendirme var

Ekli dosyalar

Ekli dosyalar

Ekli dosyayı inceledim güzel olmuş, yalnız H4, I4 ve J4 Hücrelerinde bulunan formüller hesaplama yapmıyor sebebi ne olabilir acaba?

Ekli dosyayı inceledim güzel olmuş, yalnız H4, I4 ve J4 Hücrelerinde bulunan formüller hesaplama yapmıyor sebebi ne olabilir acaba?

F4 hücresinin formülünü bununla değiştir.

Kod:
=TARİH(A4;B4;C4)

Teşekkürler gördüğüm kadarı ile sorun yok elinize sağlık. İyi Çalışmalar.

Geri