Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın muygunöncelikle teşekkür ederim. Resimleri dosyanın bulunduğu klasörden getiriyor. Resimleri silip tekrar getir dediğimde bozulmalar oluyor. Belirlediğimiz excel hücresi içerisinden taşma oluyor. Bazen de ebatlarını değiştirip ek resimlerdeki gibi boyutları değişiyor. Hücre içerisinde birebir getirip de alt tarafında boşluk kalabilir şekilde ayarlanabilir mi?
Sayın muygun hocam elinize sağlık sorun devam ediyor.
Eklemiş olduğunuz dosya haricinde farklı bir şekilde çözdüm. Çözülen şekli ile dosyayı buraya eklemek istiyorum. Sil makrosunu sizin makronuzu kullandım.
Merhaba;
Sorunu çözdüyseniz mesele yok. (Bende Ofis 2003 te test ettim. Sorunsuz çalışıyor.)
Eklediğiniz uygulama bu şekilde çözüm arayanları yönlendirici olacaktır.
İyi çalışmalar.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.