• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tablodan başka bir sayfaya veri aktarma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rakay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 97-2003 Türkçe
Merhabalar;

Ekte küçük bir örnek dosya hazırladım.
Örnekteki sayfada girilen verileri süzüp başka bir sayfaya aktarmam gerekiyor. Örneğin Gün yazan sütunda yer alacak sayı (1,2,3..) ayın gününü belirliyor. O güne ait ayrı bir sayfaya verileri aktarmam gerekiyor. Maalesef şirketimizde Makro kullanmak gibi bir şansımız yok, yoksa işler daha da kolaylaşırdı.
Makrosuz bu verileri nasıl başka bir sayfaya aktarabilirim? (Kopyala-yapıştır diyenler olacaktır, sezon başladığında ona ayıracak zamanım olmayacak) Aynı zamanda aylık olarak ta aktarmam gerekiyor, ama zannedersem bunun yöntemi de aynı olacaktır.
Şimdiden teşekkürler ;)

Ekli dosyalar

Ekteki örneği inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Teşekkür ederim, formül işimi görecek :)

Ya hocam, kusura bakma.. senin formülü benim tabloya aktardım; ilk satırda çalıştı, ama aşağıya doğru formülü kopyalauınca çalışmadı.. Nedeni ne olabilir acaba??

Formül dizi formüldür. Ctrl-Shift-Enter tuşları ile kombine edilerek bitirilmelidir. (Formülün başında ve sonunda " { } " işaretleri olmalıdır.

Teşekkür ederim hocam, bu defa oldu :) Emeğinize sağlık

Herkese sormak istediğim diğer bir ayrıntı ise, bu verileri acaba direk başka bir dosyaya toplayabilir miyim, yani yeni bir excel dosyasına??
Çünkü 3500satır*9 sayfa verim var, bir o kadar formülle dosya boyutu çok büyüyor, şu anda bile tek bir sayfanın verisini aktarmam suretiyle 20 MB'den büyük bir dosyaya ulaştım :S

Geri