• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sütun ve satır ayarlarının bozulması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan power
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2002
Türkçe
bir excel sayfasında basit bir tablo düşününün.4 sutunlu 10 satırlı bir tablo.bu sayfada satır ve sutun genişlikerini ihtiyaca görevayalayıp düzenliyorum.bu tabloyu copy-paste oluyla ikinci sayfaya yapıştırdığım zaman,ikinci sayfadaki satır ve sutun ayarları bozulmuş oluyor yani birinci sayfadaki ölçüler değişmiş oluyor.bunu yapamadım.bunun kolay bir yolu varmı acaba?

bir excel sayfasında basit bir tablo düşününün.4 sutunlu 10 satırlı bir tablo.bu sayfada satır ve sutun genişlikerini ihtiyaca görevayalayıp düzenliyorum.bu tabloyu copy-paste oluyla ikinci sayfaya yapıştırdığım zaman,ikinci sayfadaki satır ve sutun ayarları bozulmuş oluyor yani birinci sayfadaki ölçüler değişmiş oluyor.bunu yapamadım.bunun kolay bir yolu varmı acaba?
Merhaba,

Kopyala / Özel yapıştır / biçim seçeneği ile yapıştırın.

söylediğiniz gibi denedim bir şey değişmedi.satır ve sutün ayarları yine bozuluyor.

Excelde tablo hazırlama

mrb bende yeni başladım exceli kullanmaya personelle ilgili çalışma yapmak sitiyorum avans gelmedği günler gibi nasıl yapabilirim

mrb bende yeni başladım exceli kullanmaya personelle ilgili çalışma yapmak sitiyorum avans gelmedği günler gibi nasıl yapabilirim

Merhaba,

Benzemeyen konuları başka bir konunun altına yazmayınız, yeni konu açınız.

Sorunuzu örnek dosya ile sorarsanız yanıt almanız kolaylaşır.

deneyerek buldum.tabloyu excel sayfasının sol tarafındaki sanal numaralardan seçip yapıştırırsak tablonun ölçüleri bozulmuyor.belki bir arkadaşın işine yarar.

Geri