• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sipariş adetlerine göre üretim yapmak için.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jinken
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jinken

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365
sipariş adetlerine göre üretim yapmak istiyorum.

ekteki dosyada sipariş adetleri var. sipariş adetlerine göre elimde üretim yapabileceğim ürünlerin ham malzeme kodlarına göre kaç tane var kaç tane eksik
üretim yapılacak, ....kadar ham malzeme gerekli bilgi vermesi formul kullanarak nasıl yapılabilir.
veya tek bir butonla rapor alınabilrimi.

Ekli dosyalar

arkadaşlar bir yardım eden olursa memnun olucam.

sipariş adetlerine göre üretim yapmak istiyorum.

ekteki dosyada sipariş adetleri var. sipariş adetlerine göre elimde üretim yapabileceğim ürünlerin ham malzeme kodlarına göre kaç tane var kaç tane eksik
üretim yapılacak, ....kadar ham malzeme gerekli bilgi vermesi formul kullanarak nasıl yapılabilir.
veya tek bir butonla rapor alınabilrimi.

.

Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

• Ç1.zip
    Ç1.zip
    11.4 KB · Görüntüleme: 72
tesekkür ederim formul açıklamasını yapabilirmisin acaba cok yoğun değil isen nasıl olduğuna dair bende bilgi sahibi olmuş olacağım.

bir sorum daha olacak
nasıl bu kadar ileri seviyedesiniz. yani bu kadar kendimizi nasıl geliştirebiliriz.

tesekkür ederim formul açıklamasını yapabilirmisin acaba cok yoğun değil isen nasıl olduğuna dair bende bilgi sahibi olmuş olacağım.

bir sorum daha olacak
nasıl bu kadar ileri seviyedesiniz. yani bu kadar kendimizi nasıl geliştirebiliriz.

.

1. Senli, benli yazışmayalım. Bundan hoşlanmıyorum.

2. Verdiğim dosyadaki sonuçlardan pek emin değilim. Siz bir kez daha kontrol edin. Özellikle Stok kodları ile Sipariş kodlarının aynı olmasına dikkat edin.

3. Bu Forumun Excel Dersanesi, ile diğer uygulamaları inceleyin.

4. Çok çalışarak, kendinizi geliştirebilirsiniz.

.

tesekkür ederim sayın yurttas bey;

Geri