• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sınav kimlik belgesi bas

Excel Vers. ve Dili
2007 exel
Merhaba üstadlar,

Benim bir öğrenci listem var. listede öğrencilerin hangi derslerden sınava girecekleri seçili. İstediğim Ekli dosyada sınavlar sayfasında bir butona tıkladığımda listedeki her bir öğrenci için bir kimlik belgesi düzenlemesi.

Bu kimlik belgesinde öğrencinin adı soyadı, bölümü ve hangi derslerden sınava gireceğinin yer almasını istiyorum.

Kimlik belgesi şablonu hazırladım. ilgili boşluklar öğrenci listesine göre hazırlansın ve her öğrenci için alt alta yeni bir kimlik kopyalansın istiyorum. İşin içinden bir türlü çıkamadım.

Yardımlarınız için Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhaba üstadlar,

Benim bir öğrenci listem var. listede öğrencilerin hangi derslerden sınava girecekleri seçili. İstediğim Ekli dosyada sınavlar sayfasında bir butona tıkladığımda listedeki her bir öğrenci için bir kimlik belgesi düzenlemesi.

Bu kimlik belgesinde öğrencinin adı soyadı, bölümü ve hangi derslerden sınava gireceğinin yer almasını istiyorum.

Kimlik belgesi şablonu hazırladım. ilgili boşluklar öğrenci listesine göre hazırlansın ve her öğrenci için alt alta yeni bir kimlik kopyalansın istiyorum. İşin içinden bir türlü çıkamadım.

Yardımlarınız için Şimdiden teşekkürler.

Örnek dosyanıza resimleride ilave ettim Resmler klasörü mutlaka dosyanın yanında olmalı kimlikler sayfasındaki kaydırıcı düğme ile veriler değişmekte
kopyalamak bir hali zaman alacaktır ve de dosyanızın boyutu büyüyecektir. ayrıca kontrolude zor olacaktır.

Ekli dosyalar

Halit bey Yardımınız için çok teşekkür ederim. Ancak bende bu kod çalışmadı. 64 bit işletim sistemi kullanıyorum. Galiba sebebi budur.

64 bitle ilgili bir hata iletisi veriyor. Saygılarımla....

Halit bey Yardımınız için çok teşekkür ederim. Ancak bende bu kod çalışmadı. 64 bit işletim sistemi kullanıyorum. Galiba sebebi budur.

64 bitle ilgili bir hata iletisi veriyor. Saygılarımla....

çalışması lazım hata aldığınıza dair ekran görüntüsünü ekleyin

Halit bey bir de ben bu belgeleri a4 kağıdına basmak istiyorum. her sayfada 3 tane kimlik belgesi olacak şekilde bir organizasyon yapılabilir mi.

Resmi ekledim.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    17.3 KB · Görüntüleme: 11
Halit bey modüllerden form1 diye bir modül yüklü idi onu kaldırdım. Şimdi sorunsuz çalışmaya başladı. Şimdi her kaydırmada bir öğrencinin değilde bir sayfanın yüklenmesini nasıl sağlayabiliz. Her sayfada 3 adet kimlik belgesi olmasını istiyorum.

Halit bey modüllerden form1 diye bir modül yüklü idi onu kaldırdım. Şimdi sorunsuz çalışmaya başladı. Şimdi her kaydırmada bir öğrencinin değilde bir sayfanın yüklenmesini nasıl sağlayabiliz. Her sayfada 3 adet kimlik belgesi olmasını istiyorum.

Bu dosyayı diğeri ile değiştirin

not: ilk aktarmda sıkıntı olursa kaydırma çubuğuna geri basın

Ekli dosyalar

Geri