• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Simge Kümeleri

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Arkadaşlar s.a exceli yeni kullanmaya başlamadım ama simge kümelerini ilk defa kullanacağım yapıyorum ama tek sorun tek satır varken yapıorum ama ben topluca yapmak istiyorum örnek vereceğim;

Mesela 10 sütunlu 100 satırlı bi veri var elimde e1 ve e2 hücreleri için simge kümesi kullanacağım e1 büyükse e2 yeşil ok küçükse kırmızı eşitse sarı ok e2 hücresindeki sayının yanında çıksın istiyorum.

Formulü tek tek e2 ,e3,e4,e5,e6 ... hücresine girersem oluyor. Ama ben istiyorumki e2 ye girdim ya 100 satır komple otomatik olsun satırların hepsini seçtim olmadı bi yol varmı yardımlarınızı bekliyorum..

yapmaya çalıştığım Excel 2010 koşullu biçimlendirme simge kümeleri

şu konuyla lakalı bi fikri olan yokmu arkadaşlar kaç gün oldum yazalı bi cvp veren yok ilginize teşekkürler

şu konuyla lakalı bi fikri olan yokmu arkadaşlar kaç gün oldum yazalı bi cvp veren yok ilginize teşekkürler

.

Küçük bir örnek dosya ile ne yapmak istediğinizi belirtirseniz, yanıt verecek arkadaşları örnek dosya hazırlama zahmetinden kurtarırsınız.

Bu da sizin sorunun daha hızlı çözüme kavuşmasını sağlar.

.

örnek ekledim şimdiden teşekkürler ben örnek te formulleri tek tek girdim ama I 3 sütununa girip aşağı kadar sürüklesek olmazmı bu veri kısa böyle olupta 200 satırlı veri var nasıl olacak anlamadım

Ekli dosyalar

örnek te gönderdim ama hala bi cvp veren olmamış ümidimi keseyimmi kimse konuyla ilgili bilgi veremeyecek mi ?

Geri