• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Şifre bazlı sayfa görüntüleme ve yetkisi verme

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 2003 TURKCE
Merhaba,

1. sorum. Bir exel dosyasında 3 sayfa bulunuyor. Bu sayfaların 1. sayfası herkez tarafından görülsün. 2. ve 3. sayfası sadece şifreli kullanıcılar tarafından görülsün deme durumu var mıdır? Veye exeli acınca direk sadece sayfa 1 gözüksün, sayfa 2 ve 3 gözükmesin olabilir.

2. sorum. Bir hücrenin üzerine gelince formüller formül barında direk gözüküyor. Bu formülleri göstermeyecek sekilde ayarlamamız mümkün olabilir mi. Örnek. Ben bir toplama işlemi yaptım. hücre icin de toplamanın sonucunu göstersin fakat formül kımında kullanıcı bu işlemin nasıl yapıldığını görmesin şeklinde?

Yardımcı olabilir misiniz?

Selamlar,

Ben ikinci sorunuza cevap vereyim,

Formüllü hücrelerin Sağ Tuş/Hücre Biçimlenidirmeyi açıp Koruma sekmesinden/Gizli işaretleyin,

Daha sonradan sayfa koruması yapabilirsiniz.

Oldu :) herşey bilince kolay oluyor... Teşekkürler. iyi günler...

Merhaba
1. sorum. Bir exel dosyasında 3 sayfa bulunuyor. Bu sayfaların 1. sayfası herkez tarafından görülsün. 2. ve 3. sayfası sadece şifreli kullanıcılar tarafından görülsün deme durumu var mıdır? Veye exeli acınca direk sadece sayfa 1 gözüksün, sayfa 2 ve 3 gözükmesin olabilir.

Sayfaların Gizlenmesi İşinizi görür mü?

lord cevabın için teşekkürler. evet sayfaların gizlenmesini istiyorum. biçim sayfa gizleden yapabiliyorum.
fakat şifreli gizlemeyi yapamadım. daha önce bununla ilgili acılmıs konular var biliyorum ama tam anlayamadım. istediğim 2. sayfayı gizlemek ve sadece yetkili kullanıcıların bu sayfayı görebilmesi...

Geri