• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfalar arası veri çekme

Excel Vers. ve Dili
2007
Türkçe
Sayın üstadlar,
Ekli dosyada yapmak istediğim birşey var. Arama yapmama rağmen bulamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyada görüldüğü üzere 6 sayfa veri "aylık veriler" ve 1 sayfada RAPOR sayfası var. Yapmak istediğim şey rapor sayfasında ki tabloya bu 6 çalışma sayfasındaki bilgileri çekmektir. Müşteri isimlerini karşılaştırarak "c sütunu" rapor sayfasında her ayın ayrı ayrı ortalama yaş rakamlarını " g sütunu" çakıştırmak istiyorum.

Rapor bitince her firmanın aylık olarak istediğim bilgileri tek sayfada toparlamış olmam gerekiyor. Foruma epeydir üyeyim ama ilk sorum olduğu için varsa hatam affola, şimdiden siz değerli üstadlara teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

biraz daha açıklama yapar mısınız.
yani sizin seçtiğiniz bir firmanın mı bilgileri aktarılacak. yoksa siz de belli firmalar var siz rapar'a bu firmaları yazacaksınız ve bu firmalar orada aylık olarak toplamları oluşacak.
dosyanızda örneklerle açıklarsanız daha iyi olur

biraz daha açıklama yapar mısınız.
yani sizin seçtiğiniz bir firmanın mı bilgileri aktarılacak. yoksa siz de belli firmalar var siz rapar'a bu firmaları yazacaksınız ve bu firmalar orada aylık olarak toplamları oluşacak.
dosyanızda örneklerle açıklarsanız daha iyi olur

hocam 6 sayfada musteri isimleri var ' A,B,C,D,E,F' diye orneklendirdim. bir firma ornegin A firmasi, 6 ay boyunca evrak verdi ve bu ceklerin yaslarini son sayfada toparlamak istiyorum. su an is herinden ciktim. telden yazdigim icin tabloda ornekleme yapamiyorum:(

Teşekkür ederim Hakan bey

Geri