• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfalar arası bağlantı

Excel Vers. ve Dili
2003
MErhaba arkadaşlar.

Örneğin sayfa1'deki A1 hücresine girilmiş bir sayıyı, sayfa2'deki A2 hücresinde 3 ile çarpılmış olarak yazmak istiyorum. Bunun için sayfa2'deki A2 hücresine hangi formulü yazmalıyım.

Eğer bu konuda yardımcı olabilirseniz diğer sorunları kendim halledebilirim diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim

Selamlar,

Aşagıdaki formülü denermisiniz.

Kod:
=Sayfa1!A1*3

selam benimde benzer bir sorunum var . diger bir tablodan veri alirken

=tabloadi!A1 gibi olacagini biliyorum ama benim 1 den 12 e kadar isimlendirilmis tablom var .

Acilir menü ile 1 den 12 kadar acilir menü yaptim ve degiskene göre tablo adinin degismesini istiyorum ama yapamadim . acilir kutuda 1 mesala secildiginde sonuc =1!A! olmasi gerekiyor ama olmadi .

selam benimde benzer bir sorunum var . diger bir tablodan veri alirken

=tabloadi!A1 gibi olacagini biliyorum ama benim 1 den 12 e kadar isimlendirilmis tablom var .

Acilir menü ile 1 den 12 kadar acilir menü yaptim ve degiskene göre tablo adinin degismesini istiyorum ama yapamadim . acilir kutuda 1 mesala secildiginde sonuc =1!A! olmasi gerekiyor ama olmadi .

örnek dosya ekleseniz

simdi benim sorunum 10-15 personeli olan bir restaurant icin lazim . her iscinin günlügü farkli her iscinin ay icinde hangi günler geldigi farkli aldiklari avans farkli bankaya yatan paralari farkli .. bunun icin bir excel hazirladim . ama ay secerken sectigim ayin bilgilerinin gelmesini istiyorum sadece yaptim wenn ile ama cok uzun oldu ve wenn de 9 tane mi ne en fazla kullaniliyor malum 12 ay oldugu icin sorun

Ekli dosyalar

Verileri özet tablo olarak yaparsanız daha güzel ve basit olacağı kanısındayım.İşçinin hakedişlerini +değer olarak kaydedip banka veya elden yapılan ödemeleri -değer olarak tabloya girip süzerseniz çok basit olabilir.

yapabilsem yapacamda vba hakkinda en ufak bir bilgim yok

simdi benim sorunum 10-15 personeli olan bir restaurant icin lazim . her iscinin günlügü farkli her iscinin ay icinde hangi günler geldigi farkli aldiklari avans farkli bankaya yatan paralari farkli .. bunun icin bir excel hazirladim . ama ay secerken sectigim ayin bilgilerinin gelmesini istiyorum sadece yaptim wenn ile ama cok uzun oldu ve wenn de 9 tane mi ne en fazla kullaniliyor malum 12 ay oldugu icin sorun

eki inceleyin
umarım işinize yarar.
siz B1 hücresine hangi ay ise o değeri giriniz. ( not sekme adını B1 hücresinden almaktadır ) ( eşit olmaması durumunda hata verir. ) yani siz 1.ayı seçecekseniz sadece 1 yazmanız yeterli

Ekli dosyalar

Geri