• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfalar arası arama

ben ona göre ayarlayıp bi taslak paylaşıyım o zaman süper fikir :)

Benim yaptigim dosyaya uygulamaya devam edebilirsiniz aslinda, olmadi yollayin duzenlerim ama inceleyip anlamaya calisin :) kolay gelsin..

Sanırım bahsettiğiniz buydu banada çok mantıklı geldi filitre ile ayırmak bunun için ayrıca teşekkür ederim.ekide bi incelermisiniz sadece abone sayaç no'sunu girince ıd bilgileri gelsin istiyorum

Ekli dosyalar

Onu yaptım ama şöle bi durum çıktı ortaya bir abonenin birden çok sayaç numarası olabiliyor aynı satırın yanına sıralayabilirmiyiz sayaç numaralarını?

Ek'e bir örnek yaptım benim aklıma böle bişi geldi mustafa bey

Ekli dosyalar

Biz sizin bu sayfa adlarini da neden sutuna koymuyoruz o zaman istediginiz gibi hamur gibi yogururuz.. Son isteginizde cok daha guzel bir halde otomatik olabilir..

Arama ayrı bir sayfa şirketler tek bir sayfada mı olacak? Ben yeniliklere açığım olabilir :)

Hepsi ayni sayfada da olabilir siz zaten son sutuna sayfa adina yazarsaniz her hangi bir arama sayfasi yapmaniza gerek kalmicak.

ctrl+F ile işi bitircez anladım.ama birazda mantığı kavramaya çalışıyorum da düşeyara formülünün mantığını kavradım ama mesela bi ıd aratıyoruz o ıd adına 5 tane sayaç war onları yan yana çıkarabilirmiyiz misal sadece ıd çıkacak aynı ıd adı taşıyan sayaçlar yanındaki hücrelere sıralanacak

Tabiki yapabiliriz siz sayfanizi o sekilde yapin 3-5 ornek olsun uzerinde ben nasil yanyana getireceginiz hakkinda formullerim..

bu şekilde hazırladım abone adı ve temsilci adları sabit fakat bir abonenin değişken birçok sayacı olabiliyor onlarıda yanda kutucuk yaparak belirttim bir bakabilirmisiniz Mustafa bey böyle baya kullanışlı olur düşüncesindeyim

Ekli dosyalar

Bu 2 yazan yer neresi mustafa bey çok güzel olmuş elinize sağlık

o iki yazan yerdeki gri bolumu sirket ekledikce asagiya cekerseniz ilk sayfadaki secim kutusuna yazabileceginiz degerler cogalacaktir, 2 suan icin 2 adet kullanici oldugunu soyluyor mahmutlar ve digeri unuttum simdi :)

Daha ileriye donuk yarari olabilir diye simdiden yaptim, umarim isinize yarar bu sekilde..

Ben 4 tane farkli sayac actim ama daha fazla ooldugunda formulu cekerseniz cogalacaktir..

25bin lik yaptım :) çok teşekkür ederim herhalde ötesi yoktur.yordum sizi kusura bakmayın çok teşekkür ederim :)

Her seyin bir otesi vardir diyebilirim, rica ederim kolay gelsin..

Mustafa bey

ben tabloyu doldurdum ve biraz genişlettim acaba bu tabloyada aynı sistemi yapabilirmiyiz olur mu?

Tablo ekte mevcuttur.

Ekli dosyalar

Geri