• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sayfa yansıması

Excel Vers. ve Dili
2003 türkce
üstatlardan ricam var ben tam olarak forumun nereye ne yazıcagımıda bilmediğim için eğer yanlış işlediysek şindiden affola fatura ve irsaliye yazdırma için daha önce hazırlanmış bir programı indirdim fakat bastırmış olduğumuz faturaya ayarlamakta zorluk çekiyorum çözüm olarak faturanın resimini boş bir sayfaya kopyalayıp resimin ölçüsünde faturanın hazırlandığı sayfanın yansımasını hazırladım ölçüleri hemen hemen tutturdum fakat formül atınca hücreler hep bolca sıfırla doldu bu konuda yardımcı olursanız minnettar kalırım şindiden ilginize teşekkür ederim

Ekli dosyalar

çok teşekkür ederim evet olmuş yaa birde aslında çnceki sosumla birlikte sormam lazımdı bunu yazı kısmını nasıl yapıcaz yani yalnız yazılması gereken yere genel toplamı yazıyla aktarım işini

Sayıları yazıya çevirmek için bir makro kodu ilave etim açılışda güvenlik uyarısı verirse makroları etkinleştire basın Excel araçlar makro güvenlikden orta yada düşüğü seçiniz ve kaydet tuşuna basıp excel kapatıp tekrar acınız.

Ekli dosyalar

iyii günler ya rkdaşlar bende böyle bişi arıyordum acaba nasıl yardımcı olabıleceksınız.kendı faturamının taslağını cizmeden böyle resim iken resmin özerını doldurarak yazıcıda cıkarmak yardımcı olun lütfen

arakadaş bende bu işin acemisiyim ama eğer yeni bir konuaçıpta soracak olursan bu işin üstadları her türlü konuda yardımcı oluyorlar keşke elimden gelseydide yardımcı olsaydım.

Geri