• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfa taşıma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kamsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Merhaba,

Eklediğim dosyamda "genel döküm" sayfası var. Bu sayfayı tüm işlevleriyle birlikte başka kitaba almak istiyorum..! yapılabilirmi acaba?

Ekli dosyalar

Sayın halit3, verdiğiniz linkteki dosyayı gözden geçirdim ama, benim konum ile alakalı olanını bulamadım...!

Ama incelemeye devam edeceğim.

Sayın halit3, verdiğiniz linkteki dosyayı gözden geçirdim ama, benim konum ile alakalı olanını bulamadım...!

Ama incelemeye devam edeceğim.

Mesajınızdan varolan bir sayfayı diğer farklı sayfalara kopyalamak olarak algılıyorum, Diğer taraftan dasyanızın içindeki açıklamalarınızda farklı geldi bana.

Eğer var olan bir sayfayı diğer dosyaların içine kopyalıyacaksanız vermiş olduğum linkdeki dosyanın içinde (Bu sayfayı klasördeki bütün dosyaların içine kopyala) düğmesi işinizi görecektir.

Sayın halit3 ilginize çok teşekkür ediyorum.

Benim istediğim, dosya bulunan genel döküm sayfasını başka bir kitaba almak ve stokların gene takibini bu dosyadan yapmak. Mevcut dosya içinde çok fazla formül ve stok kartı olduğu için yavaş çalışıyor. Kopyalamak değilde, "genel döküm" sayfasını başka kitaba taşımak..!

Sayın halit3 ilginize çok teşekkür ediyorum.

Benim istediğim, dosya bulunan genel döküm sayfasını başka bir kitaba almak ve stokların gene takibini bu dosyadan yapmak. Mevcut dosya içinde çok fazla formül ve stok kartı olduğu için yavaş çalışıyor. Kopyalamak değilde, "genel döküm" sayfasını başka kitaba taşımak..!

Kod sayfayı başka çalışma kitabına kopyalıyor ama sayfayı taşıyarak kopyalıyor.

Sayın halit3,

İtiraf edeyim uğraştım ama beceremedim...! Yani benim dosyamda "genel döküm" sayfasını başka kitap içine önerdiğiniz makrolu büton ile nasıl yapacağımı bir türlü anlamadım.

Böyle olmayacak herhalde, yinede ilginize çok teşekkür ediyorum. Yani sayfayı taşısa bile formül ve diğer işlevleri aktif olarak alacakmı onuda bilmiyorum..!

Sayın halit3,

İtiraf edeyim uğraştım ama beceremedim...! Yani benim dosyamda "genel döküm" sayfasını başka kitap içine önerdiğiniz makrolu büton ile nasıl yapacağımı bir türlü anlamadım.

Böyle olmayacak herhalde, yinede ilginize çok teşekkür ediyorum. Yani sayfayı taşısa bile formül ve diğer işlevleri aktif olarak alacakmı onuda bilmiyorum..!

Kodları dosyana ekledim işlevleri kontrol et

Ekli dosyalar

Sayın halit3

Sayfayı çalışma kitabı olarak başka yere gönderiyor tamam. Fakat sayfa içindeki formüller ve diğer işlevler bu sefer çalışmıyor.

Benim istediğim sayfayı çalışma kitabı olarak başka yere almak ve stok kart açma, stokları takibi işlemlerini buradan yapmak.

Taşınmış dosyayı ekledim. Bir göz atarsanız sanırım sorunumu anlayabilirsiniz.

Bu arada ilginize ve emeğinize tekrar teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.
Kodları dosyana ekledim işlevleri kontrol et

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sayın halit3

Sayfayı çalışma kitabı olarak başka yere gönderiyor tamam. Fakat sayfa içindeki formüller ve diğer işlevler bu sefer çalışmıyor.

Benim istediğim sayfayı çalışma kitabı olarak başka yere almak ve stok kart açma, stokları takibi işlemlerini buradan yapmak.

Taşınmış dosyayı ekledim. Bir göz atarsanız sanırım sorunumu anlayabilirsiniz.

Bu arada ilginize ve emeğinize tekrar teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

Eklediğim dosyamda "genel döküm" sayfası var. Bu sayfayı tüm işlevleriyle birlikte başka kitaba almak istiyorum..! yapılabilirmi acaba?

1 nolu mesajınızda aynen yukarıdaki gibi sayfayı tüm işlevleriyle deyip belitmişsiniz.
Şimdi anladığım kadarı ile dosyanızın bir yedeğini oluşturmak daha doğrusu olacaktır yedek oluşturulan dosyada bütün işlevler aynı olur bunu kapyala yapıştır ilede yapabilirsiniz diğer taraftan makro ilede olabilir.eğer bakro ile yapmayı düşünürseniz yukarıdaki verdiğim linkde aktif dosyayı yedekle düğmesi var o işinizi görür.

dosyanızın içindeki şöyle bir sorunuz

BU DOSYADA STOK KARTI NUMARASINI TIKLADIĞIMDA STOK KARTINI TEK SAYFA OLARAK YENİ BİR DOSYADA AÇARMI VEYA ONA BENZER BİRŞEY YAPILABİLİRMİ????

stok kartını önceki mesajımda gönderdiğim dosyadaki makro bu işi yapar sadece kodu stok kartında çalıştırmanız yeterli.

Sayın halit3 hakikaten sizi çok yorduğumu düşünüyorum.

Ben sanırım yapmak istediğimi tam anlatamadım..!

Özetle şu şekilde ifade etmek istiyorum; taşıdığım genel döküm sayfası ile stok kartlarının bulunduğu dosya arasında formül veya makro ile bağlantı olacak. Stok katı açma ve aylık stok takibi yapma işlemlerini taşıdığım GENEL DÖKÜM sayfasında yapacağım.

Ama işte sayfayı taşıyınca formüller çalışmıyor bunu anlayamadım..! 10 nolu mesajınızda "sayfa içindeki kod bu işlemi görür" ifadenize istinaden hangi kodu çalıştıracağımı ve nasıl çaıştıracağımı anlayamadım kusura bakmayınız.

Sayın halit3 hakikaten sizi çok yorduğumu düşünüyorum.

Ben sanırım yapmak istediğimi tam anlatamadım..!

Özetle şu şekilde ifade etmek istiyorum; taşıdığım genel döküm sayfası ile stok kartlarının bulunduğu dosya arasında formül veya makro ile bağlantı olacak. Stok katı açma ve aylık stok takibi yapma işlemlerini taşıdığım GENEL DÖKÜM sayfasında yapacağım.

Ama işte sayfayı taşıyınca formüller çalışmıyor bunu anlayamadım..! 10 nolu mesajınızda "sayfa içindeki kod bu işlemi görür" ifadenize istinaden hangi kodu çalıştıracağımı ve nasıl çaıştıracağımı anlayamadım kusura bakmayınız.

1 nolu mesajınıza ve 9 nolu mesajınızdaki açıklama doğrultusunda yorumyaptım. Oysa şimdiki mesajınızda sorunuzu anladım.

Şimdi bir durum değerlendirmesi yapalım soruyu excelle yeni başlıyanlar bölümünde açmışsınız buradan excel seviyeniz ne kadar bilemiyorum.Sorunuz kapalı dosyalardan veri almak veya ado uygulamalar
yani ADO-DAO-Kapalı Dosya Uygulamaları
başlığı altında açmalıydınız.tabi burada uygulamalar çok ileri düzeyde excel bilgisi bilmeniz gerekli bu işlemlerde oldukça zahmetli ve emek isteyen bir işler.

Önerim birazcık kapalı dosya uygulamaı örneklerini incelemeniz.

Sayın halit3

İlgi ve emeğinize tekrar teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi diğer uygulamalara bir göz atacağım.

Saygılarımla

Sayın halit3

İlgi ve emeğinize tekrar teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi diğer uygulamalara bir göz atacağım.

Saygılarımla

iyi çalışmalar

Geri