• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sayfa önizleme sorunu

Excel Vers. ve Dili
xp
arkadarşlar satır olarak 46 sutun olarak t sutununa kadar kullandım. şimdi bu kullanmış olduğum satır sutun aralarını tek sayfada çıkarmak istiyorum. sayfa önizlemeden tek sayfaya ayarlıyorum ancak a4 kağıdının köşesinde çok küçük şekilde çıkıyor a4 kağıdının tamamına yayılmasını nasıl sağlarım.

arkadarşlar satır olarak 46 sutun olarak t sutununa kadar kullandım. şimdi bu kullanmış olduğum satır sutun aralarını tek sayfada çıkarmak istiyorum. sayfa önizlemeden tek sayfaya ayarlıyorum ancak a4 kağıdının köşesinde çok küçük şekilde çıkıyor a4 kağıdının tamamına yayılmasını nasıl sağlarım.

Merhaba
Sayfa Önizleme yapın. Sayfa üzerinde çıkan mavi çizgileri mause ile çekerek ayarlayın bakalım istediğiniz oluyor mu_?

Merhaba,

Mevcut tablonuzu seçin ve Sayfa Yapısı / Yazdırma Alanı / Yazdırma Alanı Belirle seçeneği ile yazdırma alanı belirleyin.

Daha sonra Baskı Önizleme yaptığınızda ayarlardan Sayfaya Sığdır seçeneğini seçiniz yada sayfa yapısında Sayfaya Sığdır seçeneğini seçiniz.

Not: Mevcut % oranı çok düşük ise Sayfaya Sığdır işleminden önce %100 yapın.

merhaba,

mevcut tablonuzu seçin ve sayfa yapısı / yazdırma alanı / yazdırma alanı belirle seçeneği ile yazdırma alanı belirleyin.

Daha sonra baskı önizleme yaptığınızda ayarlardan sayfaya sığdır seçeneğini seçiniz yada sayfa yapısında sayfaya sığdır seçeneğini seçiniz.

Not: Mevcut % oranı çok düşük ise sayfaya sığdır işleminden önce %100 yapın.

teşekkür ederim oldu :)))))))))))))))

Geri