• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Satış Listesi

Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2010
Örnekte 2 yıllık bir satış listesi var.
Benim istediğim; örneğin 1 şubat 2009 da yapılan
satışların toplamı ne kadar olduğunu yeni sayfada bir hücreye yazmak.
Bunu ÇKETOPLA ile yapabilirmiyiz.
Teşekkürler...

Ekli dosyalar

ETOPLA ile yapmayı deneyin

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Belki komik gelecek ama bu basit formüllere belki 1 yıldan fazladır uğraşıyordum.
Bu konunun uzmanlarını aramadım değil, ama çevremdekilerde böyle birini bulamadım.
İnternet ise üyelik falan biraz canımı sıkıyordu. Ama sonunda merakım galip geldi ve
sizin siteye üye oldum. Bilgilerinizden dolayı Allah razı olsun. Teşekkürler...

Belki komik gelecek ama bu basit formüllere belki 1 yıldan fazladır uğraşıyordum.
Bu konunun uzmanlarını aramadım değil, ama çevremdekilerde böyle birini bulamadım.
İnternet ise üyelik falan biraz canımı sıkıyordu. Ama sonunda merakım galip geldi ve

Merhaba

sayın hadiordan03
sitede sorulan soruları ve uzmanların ve ilgili arkadaşların cevaplarını devamlı takip etmekteyim ve kendime örnekler çıkarmakayım. Bilgim olduğu konularda bende cevap göndermekteyim. Kendimi gelitirmeme %100 katkı sağladığını söyleye bilirim. Sizde taviye ederim.

bir Sütuna girilmiş İsimleri Bulma

Benim bi sonraki Sorum yine aynı Satış Listesinde belirli bir girdiyi değilde Örn: 27-12-2008 tarihinde alış-veriş yapan kişilerin ayrı ayrı isimlerini bulsun ve yeni bir tabelaya altalta yazsın,ki ben sonradan tüm tabelaya bunu genişletewbileyim.
Verdiğiniz Bilgiler için şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Bu tarz bir şey mi?

Ekli dosyalar

Teşekkürler Eline Sağlık Ustam

Geri