• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

satırdakı hucreye tarıh yazdırma

merhaba :
bır satırdakı hucrelerden bırıne bır deger gırınce tarıh sutununa o gunun tarıhını yazdırabılırmıyım ornek dosya ektedır teşekkkürler.
Merhaba,

Tarih kalıcı mı olacak?

=bugün() işinizi görür mü?

Evet tarihin kalıcı olması gerekıyor yanı 1 ay sonra baktıgımızda hangı tarıhte hangı ıslem yapılmıs raporuda cıkartmam gerekıyor

merhaba :
bır satırdakı hucrelerden bırıne bır deger gırınce tarıh sutununa o gunun tarıhını yazdırabılırmıyım ornek dosya ektedır teşekkkürler.

merhaba
sayfanın kod bölümüne
Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Not Intersect(Target, [B2:B65536]) Is Nothing Then Cells(Target.Row, "A") =  _
Format(Now, "dd.mm.yyyy")
End Sub
bu kodu yapıştırın

Sayfanın kod bolumunu bulamadım yenı basladıgım ıcın acık tarıfe eedebılırmısınız teşekkürler

Sayın İhsan bey ;

Formül çok güzel çalışmaktadır.Şöyle bir ilave yapmamız mümkünmüdür?

Tarihi A2 sutuna değilde sadece D11 nolu tek bir hücreye yazsın diyebilirmiyiz.

Saygılar

dersin demesine de hep aynı satıra mı bu tarih atıyacak yoksa farklı bir şey mi istiyorsunuz

Sayın İhsan Bey

Eğer B11 ve B12 hücrelerinde yazı veya rakam varsa D11'e tarihi otomatik yazmasını rica ediyorum.

Bunu istememdeki neden ;

=bugün() formülünde bilgisayarın sistem tarihi bazen yanlış olabilmekte ,farkına varılıp tarih düzeltilmezse resmi daireye verilen evrakta tarih yanlışından dolayı cezai işleme maruz kalınmasın istiyorum.

Saygılar.

Sayın İhsan Bey

Eğer B11 ve B12 hücrelerinde yazı veya rakam varsa D11'e tarihi otomatik yazmasını rica ediyorum.

Bunu istememdeki neden ;

=bugün() formülünde bilgisayarın sistem tarihi bazen yanlış olabilmekte ,farkına varılıp tarih düzeltilmezse resmi daireye verilen evrakta tarih yanlışından dolayı cezai işleme maruz kalınmasın istiyorum.

Saygılar.

sayfaının kod bölümüne
Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, Range("B11:B12")) Is Nothing Then Exit Sub
Range("D11") = Format(Now, "dd.mm.yyyy")
End Sub
bu kodu kopyalayın lütfen

Geri