• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Satır Kaydırma

Excel Vers. ve Dili
2003
Arkadaşlar Merhaba,
Ben Eskişehir'den Ural.Ben problemime döneyim en iyisi. Benim sorunum excellde bir tablo hazırlıyorum ve bu tabloda sıra no ve karşılığında çeşitli şeyler yazıyor. Örneklemek gerekirse;
1 Ali
2 Ahmet
3 Mehmet
4 Ayşe
gibi bir şey yazdığımızı varsayarsak, örneğin (tuş kombinasyonu veya manual) Ayşe yi bir satır yukarı kaydırdığımda Mehmet otomatikman 4 nolu sıraya düşecek Ayşe ise 3 nolu sıraya, yani sıra numarası değişecek fakat yan satırlar değişmeyecek?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
ctrl+shift kombinasyonuyla ve mouse yardımıyla satırı yukarı kaydırabiliyorum ama aşağıda aynı satır duruyor ve yine yukarı satıra kopyalanmış gibi oluyor. Fakat benim istediğim aşağı satırın yukarı kayması ve yukardaki satırın aşağı kayması. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba;
Yapmak istediğiniz tam anlaşılmıyor ama İstediğiniz var olan bir listeden istediğiniz sırada yeni liste oluşturmak ise Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Sevgili Muygun demek istediğimi anlatamadım özür dilerim. Ama sizin yaptığınız benim istediğime çok yakın, Gri hücredeki yer değiştiriyor fakat B hücresindekini E-F hücresinde 6 nolu sıraya aldığımda E hücresindeki (eski yeri ) boş kalıyor. Benim anlatmak istediğimse eski yeri boş kalmasın sıraya aldığım oraya geçmesi.

Merhaba;
Eğer doğru anladıysam Birde bu eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Sanırım benim aradığım şey excell formatına uygun değil:)yardımlarınız için teşekkür ederim.

Geri