Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Satır aralarındaki bosluga bir üst satırdakini yazdırma
Hücre formatıyla ilgili bir problem var sanırım. E sütunundaki boş olan hücrelere delete yapınca formül çalışıyor. Araçlar / Seçenekler / Hesaplamada Otomatik onay kutusu işaretli değilse işaretleyin. Şimdilik dosyanızı gönderiyorum, problemin tam çözümünü bulunca size bildiririm.
problemi buldum muhasebe programından raporu atarken saha boyutlarını o stun icin 15 ve 20 karekter olarak belirlemistim bos görünen satırlarda aslında 15-20 karekterlik boşluklar var veri süz boş olanlar secim hücreleri işaretleyip silince çalışıyor çok teşekkür ederim
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.