• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Şafak Sayma Kağıdı

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007-Türkçe
İyi günler. Şafak kağıdı hazırlamak istiyorum fakat excel'i hiç bilmiyorum.Hep world üzerinde çalışmışlığım var. 460 günlük Erva Serdar diye yapabilir misiniz? Çok rica etsem. Şimdiden teşekkürler Allah razı olsun.
Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Konu başlığınızı, konuyu özetleyecek şekilde değiştiriniz.
Excel öğrenmenin en güzel yolu pratik yapmak araştırmaktır. Sizin için iyi bir fırsat. Kendi çabanızla çok rahat yapabileceğiniz bir çalışma.

Forumda yapılmış örnekler var. ARAMA fonksiyonunda ŞAFAK yazın örneklere bir göz atın isterseniz. Ve konu başlığına lütfen dikkat edin.

Konu başlığınızı, konuyu özetleyecek şekilde değiştiriniz.
Excel öğrenmenin en güzel yolu pratik yapmak araştırmaktır. Sizin için iyi bir fırsat. Kendi çabanızla çok rahat yapabileceğiniz bir çalışma.
Uyardığınız için teşekkürler.Excel hakkında hiç bir şey bilmiyorum yapmaya deniyorum ama yapamıyorum abuk subuk şekiller oluyor sayıla tutmuyor harflerin boyunda falan dengesizlik oluyor.:frown:

Forumda yapılmış örnekler var. ARAMA fonksiyonunda ŞAFAK yazın örneklere bir göz atın isterseniz. Ve konu başlığına lütfen dikkat edin.
Hepsine bakıyorum dünden beri ama anlamıyorum excel'i ne yapacağımı nasıl hesaplayacağımı vs. hiç bir şey bilmiyorum. Üye olup konu açayım dedim en son :(

Bu durumda bulduğunuz örneklerden kafanızdaki biçime en yakın olanı indirip inceleyin , şurasında şunu görmek istiyorum diye burada bilgi vererek o dosyayı ( foruma yazarken görünen alttuşlardan sağda olan -Gelişmiş moda dön- ,çindeki yükleme özelliği ile buraya geri yükleyin ki herkes orta biryerden tutsun. Siz excel'e adım atın , tanıyın bu arada dosyanız da kaanızdaki biçime göre yavaş yavaş şekillenir al'a gönder'e burada.

Zira sizin bir fikriniz olmazsa hiç kimsede sizin fikriniz olamaz.

Geri