• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Saat(Zaman)Dilimlerinde Problem

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DoLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba;
Umarım yaptığım değişiklik diğer şartları etkilemez. Diğer şartlara göre tabloyu yeniden test edin.
İyi çalışmalar.

çok sağol teşekkür ederim..tam olarak nerede degişiklik yaptın hangi sütunda neyi degiştirdiniz eger biraz anlamam ve ögrenmem konusunda yardımcıda olurmusunuz.şu zaman dilimini tamamıyla kavramak istiyorumda:) bide geç giriş sn kısmında =yok;gelmedi var oradaki =yok ne anlama geliyor onu anlıyamadım mesala ben o kısmı sildim yok gelmedi kısmını herhangi bi degişiklik olmadı gibi.

Merhaba;
N sütununda "s.i" ve "izin" mukayesesinden sonra girişi ve çıkışı sıfıra eşit olan değere "gelmedi" yazdırdım.
Geç giriş kısmında yok konusu;
eğer girişi kısmına gelmeyen için "yok" yazma şansınız olsaydı gelmeyeni tespit daha kolay olacaktı (kaçıncı uygulama örneği bilemiycem ama böyle bir diyalog geçmişti. Vazgeçildiği halde silmeyi unutmuşum)
İyi çalışmalar.

Merhaba;
N sütununda "s.i" ve "izin" mukayesesinden sonra girişi ve çıkışı sıfıra eşit olan değere "gelmedi" yazdırdım.
Geç giriş kısmında yok konusu;
eğer girişi kısmına gelmeyen için "yok" yazma şansınız olsaydı gelmeyeni tespit daha kolay olacaktı (kaçıncı uygulama örneği bilemiycem ama böyle bir diyalog geçmişti. Vazgeçildiği halde silmeyi unutmuşum)
İyi çalışmalar.

Anladım.Çok teşekkür ederim eline sağlık.

Kolay Gelsin.

Selammm

Merhaba;

sayın muygun gene ben :) üstad bi benden kurtulamadın k.bakma.

gene bi yerde daha sorun var rica etsem bakabilirmisin.umarım bi çözümü vardır.

İyi Günler.

Ekli dosyalar

Merhaba;

sayın muygun gene ben :) üstad bi benden kurtulamadın k.bakma.

gene bi yerde daha sorun var rica etsem bakabilirmisin.umarım bi çözümü vardır.

İyi Günler.

Merhaba;
ve tabiki tekrar ben... :)
Tablodaki sorunu düzeltmeye çalıştım. Her türlü ihtimalle tekrar test edin. Umarım bir şartı düzeltirken diğer şartı bozmamışızdır.
İyi çalışmalar.
Not: haftasonu nette olmayabilirim. Test edip sonucu yazarsanız en azından tekrar bakma şansım olur.

Ekli dosyalar

Merhaba;
ve tabiki tekrar ben... :)
Tablodaki sorunu düzeltmeye çalıştım. Her türlü ihtimalle tekrar test edin. Umarım bir şartı düzeltirken diğer şartı bozmamışızdır.
İyi çalışmalar.
Not: haftasonu nette olmayabilirim. Test edip sonucu yazarsanız en azından tekrar bakma şansım olur.

test ettim herhangi bir sorun yok çok teşekkür ederim..son bişe dicem geç giriş ve erken çkışta izin ve gelmediler var ya onlar yazmasa yani boş kalma ihtimali var mı? sadece geç giriş ve erken çıkışta adamın geç girişi ve erken çıkışını versin eger erken cıkmamıssa yada geç girmemişsse izinli yada s.i ise boş bıraksın.durumlarına forml yazdm zaten sonuc diyip "=IF(D4="S.İ";"S.İ";IF(D4="İzin";"İzin";IF(AND(F4=0;G4=0);"Gelmedii";"")))" bu formülü yazınca bna sonucu vericek zatn..geç giriş ve erken çıkışta boş bırakmaya calıstım ama olmadı..mümkün mü? degilse no problem ;)

Sayğılar..

Son söyledigim şey uygun olursa süper olur cünkü geç giriş ve erken çıkış başlıklarının altında adam gelmedi yada izinli olması biraz abez kacıyor gibi ama tabi alternatif ve çözümü yoksa mecburen o şekilde devam edicez artık.

Merhaba;
Eğer istediğiniz bu şekilde ise (yani izin,S.İ ve gelmeyeni kendim ayırtederim diyorsanız)
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
aynı şekilde bende yapmıştım sizin yaptınızı ama sorun oluyor bu şekilde :) mesala 09:00-17:00 vardiyasında calısıyor adam eger girş ve cıkısta 00:00:00'sa yani gelmediyse bu sefer erken çıkışa 17:00:00 gösteriyor :)

28 nolu mesaj ekini tekrar deneyin.

28 nolu mesaj ekini tekrar deneyin.

süper..ellerine sağlık cok sağol tamamdır..kontrol ettim tek tek ama inşallah baska sorun cıkmaz..:)

Saygılar.

Geri