• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Saat toplaması hak..

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sismo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Katılım
24 Şubat 2007
Mesajlar
10
Excel Vers. ve Dili
bilmiyorum
arkadaşlar girdiğim saatleri nasıl toplarım örneğin ilk değer 00:00 alt alta hücrelere süreler girmek istiyorum ve her eklediğim süreyi toplayarak bir alt hücreye geçmesiniistiyorum. yardımarınız için teşekküler.:icelim:
 
Sn sismo Veri-Listele-Liste oluştur seçeneği ile A1:A6 arası için liste oluşturulmuş sarı renkli zeminde ise bunlar toplanmıştır.A6 hücresini seçtiğinizde A7 hücresinde * işareti gözükecektir bu kısma saati yazarsanız otomatik olarak toplanacaktır. Tekrar A8,A9 hücrelerine veri girerek devam edebilirsiniz. Örnek ektedir.
 
ali bey yardımınız için teşekkürler. asıl problemim aslında A sütunu na süreleri yazıp alt alta, b sütun kısmında da her satırda saati toplayıp göstermesi. biraz karışık sanırım.
 
Sorunuzda alt alta girdiğim sayıların toplanması dediğiniz için böyle hazırladım. B sütununda her satırda dediğiniz kısımı açarmısınız.
 
bir dosya hazırladım exelde bakarsanız sevinirim.
 
B8 hücresinden itibaren saatleri girip deneyiniz. Örneğiniz ektedir.
 
Çok işime yaradı çok teşekkürler.
 
Geri
Üst