Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanırım siz dosyanızda koşullu biçimlendirme uygulamışsınız. Forumda daha önce verilen renklere göre işlemler hücrenin fiziksel olarak renk değiştirmesi ile alakalıdır. Koşullu biçimlendirme ile renklenen hücrelerde çalışmaz. Bunun yerine koşullarınız gözönünde bulundurularak formül hazırlanabilir.
Siz hangi koşullarda toplamın nereye alınacanığı detaylıca belirtirseniz çözüm üretebiliriz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.