Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi akşamlar,
Ekteki dosyada da belirttiğim gibi renkleri nasıl saydırıp toplamlarını alabilirim?
Daha önce yapılmış bir çalışmayı bu dosyaya uyarlayamadım.
İlgileriniz için teşekkürler.
Sayın mami68 Tekrar merhaba,
İyice dağıldım.
Yeni bir dosyaya uygularken yine olmuyor.Ekli dosya da belirtilen yere Tekrar uygulayabilirmisiniz ?
2007 versiyonu kullanıyorum.O yüzden olabilirmi?
Bu arada Necdet Yeşertener Hocama teşekkürler.RenkToplaSay Çalışması onun.
İlginize teşekkür ederim.
İyi çalışmalar dilerim
Sayın POLARİS,benim kullandığım offic 2003 ve ona göre işlem açıklamasını yapacam.
Sayfa sekmesine sağ tık > Kod görüntüle > Menüler altında "Insert UserForm"-a tıklayınız açılan şıklardan Module tıklayınız ve Module sayfasına fonksiyonları yapıştırınız.İşlem tamamdır.
Yada Sayfa sekmesine sağ tık > Kod görüntüle > Project-VBAProject penceresinde Sayfa1 üstüne sağ tık > Module ile tamamlayınız ama muhakak Module olacak.
Siz devamlı sayfa kod bölümünde işlem yaptığınız için sorun yaşıyorsunuz.
Sayın mami68,
Yeni eklediğim dosyada sizin daha önce söylediğiniz gibi Modül9 a kodları yapıştırdım.Ancak sonuç alamadım. siz de eklediğiniz dosyada Modül9 a yapıştırmışsınız.
Anlamadığım normal renklendirmede oluyor.Ancak koşullu biçimlendirme ile renklendirilen hücre renkleri sayılmıyor.Acaba 2003 ile 2007 arasında bir fark mı var.Yada nedir.Pes etmek yok, yardımlarınızla öğrenicem elbet.
İyi çalışmalar dilerim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.