• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Raporlama Sayfası oluşturma

Excel Vers. ve Dili
2007
Merhabalar...

Farklı sayfalarda bulunan aynı tür verileri raporlamak istiyorum bu raporlama, mümkünse farklı bir sayfada, mümkün değilse her sayfanın içerisinde olabilir.

Örneğin : sayfa adı, yıl ve ay girerek istediğim verileri karşıma getirebilecek bir formül yazılabilirmi?

Örnek dosya ekte dir.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Hiç bir fikri olan yok mu?
aynı sayfada indis ile oluşturulamaz mı?

DURUMU BİRAZ DAHA AÇARSAN YARDIMCI OLACAĞIM ŞİMDİ RAPORLAMA SAYFASINDA İLAÇ HAKEDİŞ VS. VAR 1. SAYFA HARİÇ DİĞERLERİ AYNI FAKAT DİĞER SAYFALARDA YIL VE AY VAR VE BUNLARDA 1. SAYFA HARİÇ HEPSİNDEN AYNI BU VERİLERİN TOPLAMINI RAPORLAMA SAYFASINDA HER ÖRNEĞİN OCAK / 2010 SAYFA 2 DİYELİM İLAÇ TOPLAMINI ALIRKEN 2.SAYFAdaki OCAK 2010 LARIMI TOPLAYIP VERECEK mı verecek eğer öyle olacaksa yıl kısımlarını hücreleri birleştir yapmışsın bu bu şekilde olmaz hücreleri ayır ve her birine ait olduğu yılı yaz

Sayın Adsoft haklısın diğer sayfaları düzeltmeyi unutmuşum. tüm sayfalar sayfa 1' in aynısı olacak ve raporlama sayfasındaki kriterlere göre arama yaptığımda hangi sayfanın gelmesini istiyorsam o sayfaya ait bilgilerin gelmesini istiyorum
sayfa isimlerini şahıs ismi olarak düşünürsen örneğin 1. sayfanın adı ali ali sayfasındaki ocak 2011 bilgilerini görmek istiyorum.

fakat farklı bir raporlama sayfasında bu iş olmuyorsa her sayfayı kendi içinde de raporlayabiliriz mesela 1. sayfada örneği var sadece birinci sayfadaki verileri birinci sayfada raporlayabiliriz. diğer sayfaları dikkate almadan sadece 1. sayfanın verilerini yandaki satırlara ay ve yıl seçerek nasıl yazdırabilirim

Son düzenleme:
sayın adsoft haklısın diğer sayfaları düzeltmeyi unutmuşum. Tüm sayfalar sayfa 1' in aynısı olacak ve raporlama sayfasındaki kriterlere göre arama yaptığımda hangi sayfanın gelmesini istiyorsam o sayfaya ait bilgilerin gelmesini istiyorum
sayfa isimlerini şahıs ismi olarak düşünürsen örneğin 1. Sayfanın adı ali ali sayfasındaki ocak 2011 bilgilerini görmek istiyorum.

Fakat farklı bir raporlama sayfasında bu iş olmuyorsa her sayfayı kendi içinde de raporlayabiliriz mesela 1. Sayfada örneği var sadece birinci sayfadaki verileri birinci sayfada raporlayabiliriz. Diğer sayfaları dikkate almadan sadece 1. Sayfanın verilerini yandaki satırlara ay ve yıl seçerek nasıl yazdırabilirim

ben sayfa 1. Istediğin gibi yaptım sende diğer sayfaları sayfa 1 gibi uyarla ve bende raporlama kısmında toplamını aldırım

Ekli dosyalar

teşekkür ederim..
emeğine sağlık

Geri