Rapor yazımı hakkında

Excel Vers. ve Dili
Microsoft 2003 Excel TR
Merhaba arkadaşlar
Forumun yeni üyesi olarak ilk mesajımıda yeni başlayanlara atayim dedim. Burdaki herkeze gerçekten teşekkürler tam bir yardımlaşma platformu. Soruma gelecek olursam.

Herzaman A sütünunda farklı satırlarda 1001 yada farklı kod numarası ile başlayan ürünlerin rapor bilgilerini.Kullanılan Kg ve Adet olarak özetlemek istiyorum. Birde Durum bilgisinde sadece boş bırakıldığında işlemde yazmasını istiyorum..

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2002 TR
Merhaba,
Lütfen profilinizden excel dilinizi ve versiyonu ekleyin.
Ama maalesef sorunuzu anlayamadım. Muhtemelen istediğiniz şey ETOPLA fonksiyonu ile yapılır ama...

Excel Vers. ve Dili
Microsoft 2003 Excel TR
Merhaba,
Kayıt olurken excel vs. yazmıştım fakat sorun çıkmış sanırım ve düzelttim "2003" . ekte gönderdiğim excel de ki sorumu birdaha yazayim . Elimde bir ürün var ve kod numarası 1001. Bu ürün diyelim bugün 5 adet Ahmet adlı kişiye satıldı .1 Hafta sonrada Mehmet adlı kişiye 2 adet satıl ve bu böyle devam etti.Benim istediğim ay sonu geldiğinde yada nezaman olursa artık 1001 ürününün hangi gün ,kime, kaç adet satıldığının bir rapor sayfasını çıkartmak. Sadece nasıl çözebileceğime yardım ederseniz diğer ürünler için aynı işlemi yapabilirim sanırım..
Daha sonra yapmak istediğim ise 1001 ürünü depomda 100 adet var .Satış işlemleri ay içerisinde gerçekleşirken üstte yada sağda -solda farketmez bir hücre ürün satılırken elimde kalan miktarı bana bildirmesi ve diyelimki 10 tane satıldı hücrede 90 yazması. Eğer formül da yardımcı olursanız aynı işlemi kg da yapmayı denerim..
Not: ürün satışları her satırda farklı oluyor.Tek kalem olmadığından benim işimi zorlaştıran da bu.
Şimdiden Teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
Microsoft 2003 Excel TR
Birde Durum bilgisinde sadece boş bırakıldığında yani hiç birşey yazmadığımda "işlemde" yazmasını istiyorum..
Şuan çabalarım devam etmekte yardımcı olursanız çok teşekkürler..